W razie najgorszego scenariusza - czy zaliczka przepada?| Witamy ! | 
|---|
| 

| 

W razie najgorszego scenariusza - czy zaliczka przepada?

Pawel napisał(a):W razie najgorszego scenariusza - czy zaliczka przepada?

Pawel napisał(a):Mam nadzieję, iż nie będzie potrzeby rezygnowania ze zlotu, najwyżej dotrę dzień później. Wszystko będę wiedział po powrocie 31 maja...
picasaweb
tiger napisał(a):Pawel napisał(a):Mam nadzieję, iż nie będzie potrzeby rezygnowania ze zlotu, najwyżej dotrę dzień później. Wszystko będę wiedział po powrocie 31 maja...
Czyli jednak wojna z Ruskimi

No to masz motywację, żeby szybko to ogarnąćSovviet napisał(a):Wiec jak wyglada sprawa z zaliczka?
Rozwalilem sprzeglo i nie wiem jak pojdzie z naprawa.

brum napisał(a):Ta trasa trudniejsza to będzie do której godz? bo nie uśmiecha mi się jeździć do 20.

RudeBoy napisał(a):brum napisał(a):Ta trasa trudniejsza to będzie do której godz? bo nie uśmiecha mi się jeździć do 20.
Chyba nie ma obowiązku wyjeżdżania na trasę. Możesz cały dzień przebombrować w hotelu.

brum napisał(a):RudeBoy napisał(a):brum napisał(a):Ta trasa trudniejsza to będzie do której godz? bo nie uśmiecha mi się jeździć do 20.
Chyba nie ma obowiązku wyjeżdżania na trasę. Możesz cały dzień przebombrować w hotelu.
No jak bym miał info że to zajmie od 9 do 21 to bym na pewno nie wyjechał.

To możemy razem, bo Golfem raczej się nie pokuszę nawet o turystykRudeBoy napisał(a):brum napisał(a):Ta trasa trudniejsza to będzie do której godz? bo nie uśmiecha mi się jeździć do 20.

Powrót do IX Zlot OFF, 2014, Janów Lubelski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość