Witamy ! |
---|
|
Pawel napisał(a):W razie najgorszego scenariusza - czy zaliczka przepada?
Pawel napisał(a):Mam nadzieję, iż nie będzie potrzeby rezygnowania ze zlotu, najwyżej dotrę dzień później. Wszystko będę wiedział po powrocie 31 maja...
tiger napisał(a):Pawel napisał(a):Mam nadzieję, iż nie będzie potrzeby rezygnowania ze zlotu, najwyżej dotrę dzień później. Wszystko będę wiedział po powrocie 31 maja...
Czyli jednak wojna z Ruskimi
No to masz motywację, żeby szybko to ogarnąćSovviet napisał(a):Wiec jak wyglada sprawa z zaliczka?
Rozwalilem sprzeglo i nie wiem jak pojdzie z naprawa.
brum napisał(a):Ta trasa trudniejsza to będzie do której godz? bo nie uśmiecha mi się jeździć do 20.
RudeBoy napisał(a):brum napisał(a):Ta trasa trudniejsza to będzie do której godz? bo nie uśmiecha mi się jeździć do 20.
Chyba nie ma obowiązku wyjeżdżania na trasę. Możesz cały dzień przebombrować w hotelu.
brum napisał(a):RudeBoy napisał(a):brum napisał(a):Ta trasa trudniejsza to będzie do której godz? bo nie uśmiecha mi się jeździć do 20.
Chyba nie ma obowiązku wyjeżdżania na trasę. Możesz cały dzień przebombrować w hotelu.
No jak bym miał info że to zajmie od 9 do 21 to bym na pewno nie wyjechał.
To możemy razem, bo Golfem raczej się nie pokuszę nawet o turystykRudeBoy napisał(a):brum napisał(a):Ta trasa trudniejsza to będzie do której godz? bo nie uśmiecha mi się jeździć do 20.
Powrót do IX Zlot OFF, 2014, Janów Lubelski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość