Witamy ! |
---|
|
brum napisał(a):Potrzebny jest snorkel? bo mam ale rozłączony i nie zdążę załatwić rury żeby połączyć.
Markon napisał(a):będzie ciekawsza trasa do przejechania gdyby nie wciągarka i brak snorkla startował bym w extreme
tiger napisał(a):A tu pada i pada, chyba trzeba w regulaminie zlotu dodać punkt że snorkel jest wymaganym wyposażeniem auta. A ją myślę jak przyczepić do namiotu ponton
Nie dobijajcie mnie, bo moja Frota wciąż na cegłach i nie zapowiada się, żeby ten stan się zmienił do piątkutiger napisał(a):A tu pada i pada, chyba trzeba w regulaminie zlotu dodać punkt że snorkel jest wymaganym wyposażeniem auta.
Nie da rady, już go próbowałem na poligonieargail75 napisał(a): Jeszcze większą bedziesz miał satysfakcje jak zbierzesz wszystkie pieczątki
argail75 napisał(a):Jacek - Przerzuć snorka do Golfa i już masz czym bawić się na wyczynie.
Jeszcze większą bedziesz miał satysfakcje jak zbierzesz wszystkie pieczątki
TherionWawa napisał(a):
Za używanie niedozwolonego sprzętu tylko dyskwalifikacja
Biedny Oposs...TherionWawa napisał(a):Za używanie niedozwolonego sprzętu tylko dyskwalifikacja
brum napisał(a):sklepy w pobliżu są?
mosi napisał(a):Bawcie się dobrze ja odpadam niestety
Powrót do VIII Zlot OFF, 2013, Małe Jodło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość