Witamy ! |
---|
|
FROTERKA napisał(a):Wojtek niewątpliwie ma doświadczenie ale łączka to trochę mało na zlot. Poza tym wcale nie cieszę się, że miałabym blisko, bo wiąże się to z tym, że inni będą mieć daleko i nie przyjadą. A ja pojadę nawet, jeśli będzie w Świnoujściu. W Małopolsce jesteśmy dosyć zorganizowani i często się spotykamy. Ja bym proponowała coś bardziej w centrum, żeby wszyscy mieli równie blisko/daleko.
A przede wszystkim proponowałabym ustalić termin, do kiedy wybierzemy miejsce, by organizator miał czas na przygotowania. Mamy już styczeń, czas leci.
Markon napisał(a):A ja mam takie pytanie związane z tym tematem
- jak dojdzie do zlotu w Chrzanowie czy to będzie zlot na wolnym powietrzu czy w jakimś ośrodku ??
Balkandriver napisał(a):Markon napisał(a):A ja mam takie pytanie związane z tym tematem
- jak dojdzie do zlotu w Chrzanowie czy to będzie zlot na wolnym powietrzu czy w jakimś ośrodku ??
Będzie to zapewne w Hali Widowiskowo-Sportowej MOKSiR`u , to zacny obiekt (bywałem tam nie raz), że zacytuję ze strony Urzędu Miasta:
Hala ma 589 miejsc na widowni (wystarczy dla loży szyderców), zaplecze sanitarne, szatnie dla zawodników. Płyta boiska o wymiarach 20m x 40m dostosowana jest do rozgrywania zawodów sportowych w piłce nożnej, piłce ręcznej, piłce koszykowej, piłce siatkowej, halowej piłce nożnej i tenisie stołowym (ale wystarczy i do driftów, jeno w maskach tlenowych). Domyślam się, iż martwisz się o nocleg - ale ... przecież jest -->zaplecze sanitarne, szatnie dla zawodników
Wiem, wiem,Ale taki dziś humor mam
![]()
BALKANDRIVER
tomi napisał(a):jestem za łączką
moze byc cos podobnego ja ostatnie nocne .
co do spania dla miłśników namiotów niema problemu miejsce zacne .
kampingiem tez dojechać idzie bez problemu i jest fajnie bo bardzo blisko by popatrzec jak zapalency upalają do utraty sił .
co do daty
kwestia dogadania mnie pasują obie
klimat integracyjny łączki bezcenny
co do pomocy możecie na mnie lizyć
ta odpowiedz mi się podoba jakiś ośrodek wczasowy to dobry pomysłZula napisał(a):tomi napisał(a):jestem za łączką
moze byc cos podobnego ja ostatnie nocne .
co do spania dla miłśników namiotów niema problemu miejsce zacne .
kampingiem tez dojechać idzie bez problemu i jest fajnie bo bardzo blisko by popatrzec jak zapalency upalają do utraty sił .
co do daty
kwestia dogadania mnie pasują obie
klimat integracyjny łączki bezcenny
co do pomocy możecie na mnie lizyć
Tylko trzeba mieć na względzie, że na Zlot przyjeżdżają też osoby z różnych względów nie mogące spać pod namiotem lub w kempingu, np. rodziny z małymi dziećmi chociażby. I wypadałoby dać im możliwość spania pod dachem.
mody1 napisał(a):Baza w innym miejscu 70 miejsc noclegowych pod dachem /pokoje 3-4 os/, wyżywienie, możliwość rozbicia namiotów, postawienia przyczep
Goofy napisał(a):Może macie gdzieś w okolicy bazę ZHP ?
Kwinto każde Jurajskie robi w takiej stanicyMy w zeszłym roku też robiliśmy na stanicy i jak dla mnie
![]()
Jest miejsce na zabawę dla tych małych i tych dużych
znane mi miejscówki osobiście Załęcze Wielkie przy Lis Warcie, Załęczański Park Krajobrazowy i wzgórze Węże obsiane jaskiniami, Spała to wiadomo niedaleko zalew SulejowskiTrzeci napisał(a):Goofy napisał(a):Może macie gdzieś w okolicy bazę ZHP ?
Kwinto każde Jurajskie robi w takiej stanicyMy w zeszłym roku też robiliśmy na stanicy i jak dla mnie
![]()
Jest miejsce na zabawę dla tych małych i tych dużych
To ja się poczuje wyrwany do odpowiedzi. Bo znam bazy ZHP z autopsji.![]()
![]()
![]()
Jeżeli chodzi o małopolskie to najlepsza baza ZHP jest tam baza w Korzkwi http://www.korzkiew.zhp.pl/
a łódzkie: to piekna baza w Załęczu Wielkim lub Spale oraz trochę słabsza lokalowo baza w Małeczu.
Zula napisał(a):. . . . rodziny z małymi dziećmi chociażby. I wypadałoby dać im możliwość spania pod dachem.
marcin napisał(a):Zula napisał(a):. . . . rodziny z małymi dziećmi chociażby. I wypadałoby dać im możliwość spania pod dachem.
a @Balkan wie ?
marcin napisał(a):@Zula - tak naprade myslałem o @dljm
Powrót do VIII Zlot OFF, 2013, Małe Jodło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość