Paulina_3 napisał(a):Ja chcę na ZLOT!!::) trzeba Was w końcu poznać![]()
![]()
wiec Jura bedzie w styczniu i masz bliżej chyba .... zapraszamy też
Witamy ! |
---|
|
Paulina_3 napisał(a):Ja chcę na ZLOT!!::) trzeba Was w końcu poznać![]()
![]()
RudeBoy napisał(a):mi zawsze podobał się koncept zlotów gwiaździstych...
Czyli z każdego woj. ekipy zbierają się u siebie i własną trasą oczywiście offroadową udają się na miejsce zlotu
FROTERKA napisał(a):Stałym więc gdzieś bardziej w centrum, żeby wszyscy mieli jednakowo daleko/blisko. Co o tym sądzicie?
A właściciele sklepów monopolowych to by nam pomnik postawiliprzemia napisał(a):I "Festyn" wieczorem na którym "Burmistrz" dziękuje wspaniałemu klubowi za łaskę towarzystwa jaką ich obdarzyliśmy.... Ale się rozmarzyłem
jrzeuski napisał(a):A właściciele sklepów monopolowych to by nam pomnik postawili
RudeBoy napisał(a):...Tuż przed dorocznym zlotem OFF zwiększała by się cześć "różowej szarej strefy" w Pacanowie.
przemia napisał(a):RudeBoy napisał(a):...Tuż przed dorocznym zlotem OFF zwiększała by się cześć "różowej szarej strefy" w Pacanowie.
Myślisz że zakonnice z Ukrainy na rekolekcje przyjadą?
Jak przeczytałem, kto się za to bierze, to myślałem, że to będzie w Drawsku...przemia napisał(a):Może Jacki z naszą pomocą zrobią zlot bliżej centralnej Polski? Chyba że już macie miejscówkę zaklepaną?
przemia napisał(a): małej miejscowości w centralnej Polsce? Wyobraźcie sobie przejazd 40-50 Fronter przez rynek Pacanowa
FROTERKA napisał(a):przemia napisał(a): małej miejscowości w centralnej Polsce? Wyobraźcie sobie przejazd 40-50 Fronter przez rynek Pacanowa
Pacanów nie jest w centralnej Polsce. Poza tym ma za mały rynek na 50 fronter.
przemia napisał(a):Pacanów to była przykładowa nazwa. Równie dobrze mogą być Koluszki Bananowe.
Zula napisał(a):w Zimnej Wódce!
Powrót do VIII Zlot OFF, 2013, Małe Jodło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość