PS. Ciekawe co nabazgrałeś Tatarowi

Witamy ! |
---|
|
jrzeuski napisał(a):
PS. Ciekawe co nabazgrałeś Tatarowi
jrzeuski napisał(a):No i całkiem się nie połamałDobrze, że Wiktor pomógł mu wymyślić jak złamać sprzęgło
Czekam na fotkę z obrazem zniszczeń. Coś czuję, że będzie szałowa
wikked napisał(a):jrzeuski napisał(a):No i całkiem się nie połamałDobrze, że Wiktor pomógł mu wymyślić jak złamać sprzęgło
Czekam na fotkę z obrazem zniszczeń. Coś czuję, że będzie szałowa
Te, kasztaniarz, ja to czytam
Wypraszam sobieargail75 napisał(a):Zydkiwicz
No przecież zawsze można na Ciebie liczyćwikked napisał(a):Te, kasztaniarz, ja to czytam
Jak już nasypałeś tyle piachu, to pomyślałem, że tak ma być i nawrzucałem błotaargail75 napisał(a):W srodku troche blota i full piachu
jrzeuski napisał(a): zrobiłoby się ze zwłok sprzęgła dodatkową nagrodę
jrzeuski napisał(a):E tam, zawinęłoby się w folię z zakazem odwijania przed dojazdem do domu
brum napisał(a):Powodem spadnięcia opony z felgi jest wentyl, jak wjechałem w błoto, uderzyłem w koleinę i się wentyl naderwał, powietrze uciekło i opona spadła. Niestety założyli mi wentyle o długości ok 3cm, co od razu mi się nie spodobało i jak widać miałem rację.
brum napisał(a):Powodem spadnięcia opony z felgi jest wentyl, jak wjechałem w błoto, uderzyłem w koleinę i się wentyl naderwał, powietrze uciekło i opona spadła. Niestety założyli mi wentyle o długości ok 3cm, co od razu mi się nie spodobało i jak widać miałem rację.
tiger napisał(a):A jak zareagowali na oponę pełną błota??
mody1 napisał(a):Co ja wam zlego zrobilem
Patrzcie jak sie dziadzia bawi
TATAR napisał(a):mody1 napisał(a):Co ja wam zlego zrobilem
Patrzcie jak sie dziadzia bawi
ja pamietam
Powrót do VII Zlot OFF, 2012, Mielec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość