FROTERKA napisał(a):Na ostatnim zlocie ognisko się skończyło chyba o 5.00. I to tylko dlatego, że zaczęło padać.
eeee no to sie jeszcze załape na jakąs kiełbaske z grila

Witamy ! |
---|
|
FROTERKA napisał(a):Na ostatnim zlocie ognisko się skończyło chyba o 5.00. I to tylko dlatego, że zaczęło padać.
jrzeuski napisał(a):
@kondi: raczej "karniaka"
kondi to może spotkamy sie gdzies na trasie? i pojedziemy razem 2 frotkowym konwojem ?kondi napisał(a):no tylko jeszcze zrobić hamulce zlikwidować wyciek paliwka i można jechać ... reszta usterek wyjdzie w drodze (mam nadzieje że powrotnej ) ba pasi na zlot dojechać i was wszystkich w sobote pobudzić o 4 rano ......
Ty lepiej kombinuj, żeby sprawdzić, do której w tym roku wytrzymaJJKILLER napisał(a):Względnie dodam że moja 3,5 letnia córa skakała na trampolinie do prawie 2giej w nocy
jrzeuski napisał(a):Ty lepiej kombinuj, żeby sprawdzić, do której w tym roku wytrzymaJJKILLER napisał(a):Względnie dodam że moja 3,5 letnia córa skakała na trampolinie do prawie 2giej w nocy
JJKILLER napisał(a):przyjedziemy autokarem![]()
Jest bezpośrednio połączenie ze stolycy?JJKILLER napisał(a):Niestety ale przyjedziemy autokarem![]()
FROTERKA napisał(a):JJKILLER napisał(a):przyjedziemy autokarem![]()
Startujecie w turystyku czy extreem?
jrzeuski napisał(a):Jest bezpośrednio połączenie ze stolycy?JJKILLER napisał(a):Niestety ale przyjedziemy autokarem![]()
mody1 napisał(a):rewelacja
a ja skasowałem Cię z listy uczesników /sorry/
E tam, pomyśl co by było jakbyś napisał, że przyjeżdżacie tramwajem porwanym z zajezdniJJKILLER napisał(a):A z tym Xtream toście doje....i
Powrót do VII Zlot OFF, 2012, Mielec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość