Ok. Tak więc będę się rozglądał za noclegami, gdzieś w połowie lutego się tam wybiorę i sprawdzę naocznie. O wynikach poszukiwań będę informował na bieżąco.
-- 22 sty 2019 20:56:40 --
Chcialem zaproponować Wam nocleg u koleżki którego niedawno poznalem, i który jest właścicielem Zajazd Krzemień w Czarnej Dolnej.
https://krzemien-bieszczady.noclegiw.pl.
Dobra lokalizacja blisko nad jezioro jak i w wysokie Bieszczady.
Cena za osobę wyniosła by u niego 40zł.os.za noc. Ma 9 pokoi do wynajęcia 2,3i4 os.Na terenie zajazdu można wykupić jadło, lub może udostępnić kuchnię. W zajeździe jest miejsce na wspólną integrację w razie niepogody i mozliwość palenia ogniska lub grila na zewnątrz. Jest posiadaczem ok.40ha działki w bieszczadach w okolicy Czarnej po której za symboliczną opłatą (myslę że z 10 zł od auta) mozna jeździć w lajtowym i bardzo ciężkim terenie (jak by ktoś chciał) bez narażania się na jakiekolwiek zatrzymania przez służby leśne itp. Sam ma patrola i różne inne sprzęty i bardzo dobrze zna teren od strony off. Mam zamiar również złożyć wniosek o pozwolenie na przemieszczanie się drogami leśnymi nieutwardzonymi w Nadleśnictwie Stuposiany które są ponoć Widokowe ( nie byłem)
Osoby chętne bedą musiały zarezerwować nocleg do konca lutego.
Dajcie proszę w krótkich komentarzach czy pasuje, czy mam szukać coś innego.