przemia napisał(a):Cóż przyjedziemy jednym autem zamiast dwoma
nigdzie nie doszukałam się opłaty za samochód....
Witamy ! |
---|
|
kwinto1971 napisał(a):W odpowiedzi na pytania gdzie , to odpowiem ze tam gdzie ostatnio a dla tych co nie byli jest link http://mapa.targeo.pl/to_tu,19,19.44652 ... 74ea73b672
Koja napisał(a):przemia napisał(a):Cóż przyjedziemy jednym autem zamiast dwoma
nigdzie nie doszukałam się opłaty za samochód....
Krogulec napisał(a):Możesz tą lokalizację podać w google maps ?kwinto1971 napisał(a):W odpowiedzi na pytania gdzie , to odpowiem ze tam gdzie ostatnio a dla tych co nie byli jest link http://mapa.targeo.pl/to_tu,19,19.44652 ... 74ea73b672
brum napisał(a):rewelacji w cenie to nie ma
przemia napisał(a):mnie cena też trochę zaskoczyła
oposs napisał(a):Macie rację, ja też liczyłem że bedzie po dychu od osoby
Angel&Devil napisał(a):nie rozumiem czemu dzieciaki do lat 4 nie są wliczone do prowiantu i wyżywienia wiem że nie wiele jedzą ale jeść muszą .... tak wiec musze mojemu synkowi z domu wziąść prowiant?? nie jaże to za co 160 od osoby?? .....a te 45 to sama koszulka tyle kosztuje?? ...........![]()
![]()
edit
sorki trochu mnie poniosło ale przyznajcie że cena to żadna rewelka .....
Angel&Devil napisał(a):nie rozumiem czemu dzieciaki do lat 4 nie są wliczone do prowiantu i wyżywienia wiem że nie wiele jedzą ale jeść muszą .... tak wiec musze mojemu synkowi z domu wziąść prowiant?? nie jaże to za co 160 od osoby?? .....a te 45 to sama koszulka tyle kosztuje?? ...........![]()
![]()
edit
sorki trochu mnie poniosło ale przyznajcie że cena to żadna rewelka .....
janusz64 napisał(a):Może lepiej było albo się nie wychylać z tą imprą,albo zrobić tak jak na innych imprezach 250 od załogi,na 2 osoby w tym nalepy i koszulki,a wyżywienie i nocleg na własny koszt -wtedy nie było by pretensji,a my byśmy mieli głowę spokojną,chociaż byśmy wtedy zarobili.
kwinto1971 napisał(a):Powiem tak , ze jak byśmy to zrobili za 100zł to by były glosy ze za ta cenę to pewnie kicha będzie i nic ciekawego(pewnie tak by było) . Tak Nam wyszło z obliczeń i pewnie "dołożymy" do ,bo tylko dziś zrobiłem 40km załatwiając gadżety i koszulki i przegadałem ponad 15 min , ale kogo to...
Niby grosze ale razem coś dadzą .
janusz64 napisał(a):mimo to że Darek nam dorzuca.
przemia napisał(a):Przyznam szczerze że mnie cena też trochę zaskoczyła, w porównaniu z poprzednią imprezą.
Powrót do 3 Rajd OFF, 2010, jesień, Janów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość