Witamy !

3cie Jurajskie Spotkanie Integracyjne 10-12.09.2010

10 - 12 października 2010
3 Jurajskie Spotkanie Integracyjne

Re: 3cie Jurajskie Spotkanie Integracyjne 10-12.09.2010

Postprzez brum » 16 sie 2010 16:35:39

Ja też dziękuje :<:
3.0 V6... '97...Federal Couragia MT 32", przedni most sztywny, winda, zderzak a'la Calmini, Snorkel, AVM...
Obrazek
brum
Maruda
Maruda

Obrazki: 2
Pochwały: 59
Województwo: Małopolskie
Samochód: Niestety nie mam już Frontery :(

Postprzez wikked » 16 sie 2010 16:39:54

Zdecydowanie Wam się w dupach poprzewracało. Im dłużej jestem na tym forum tym badziej ręce opadają.
patrząc z boku napiszę co zaobserwowałem:
impreza będzie- hhuuuurrrrraaaa!!!! ale wypas, jedziemy, poupalamy, ktoś coś urwie- bajka
nagle okazuje się że trzeba zapłacić- o kurde, ale syf, myślałem że będzie za free, prezes się ma dorzucić to będzie luzik- 20zł i spanie, żarcie, wjazdy- typowy full wypas
o do faka!!!! zdzierstwo w biały dzień, 160zł od głowy i jeszcze gnidy śmią mówić że ponoszą koszty których nawet nie wliczają żeby impreza była niskobudżetowa!! Co mnie obchodzi że trzeba lać paliwo, poświęcać prywatny czas- PAN DO WAS PRZYJEŻDŻA!! DYWANY ROZKŁADAĆ!!

Oświadczam Wam koledzy i koleżanki że skończymy marnie i oprócz popierdółek w Waszych dziurach nikt Nas/Was nigdzie nie zaprosi przy takim podejściu. Ofrołdowcy jak z koziej dupy trąba. :offtopic:
wikked

Postprzez brum » 16 sie 2010 16:43:12

No przecież i tak tam pojadą najlepsi offrołdowcy....którzy mają kult kinetyka....
3.0 V6... '97...Federal Couragia MT 32", przedni most sztywny, winda, zderzak a'la Calmini, Snorkel, AVM...
Obrazek
brum
Maruda
Maruda

Postprzez wikked » 16 sie 2010 16:51:11

Tak Dawid, pojadą ludzie którzy cenią poświęcenie i chęć dawania innym radości z jazdy. Mam swoją definicję ludzi offroadu i uwierz mi że nie ma tu nic o tym jak kto jeździ. Jest dużo o bezinteresowności, o szacunku, o wartościach i ich cenieniu, o tym co dobre szczere i proste. Jest też o przyjaźni, pomocy, dobrym humorze. Nie ma nic o oponach, lifcie, wykrzyżach, blokadach.
wikked

Postprzez brum » 16 sie 2010 16:54:30

A ja chce mieć normalne odpowiedzi od organizatora a nie takie jak wyżej.
Obrazek
brum
Maruda
Maruda

Postprzez lysy » 16 sie 2010 16:59:22

Jesli chcialbym uczestniczyc ale bez koszulek to ma to wplyw na cene za osobe??
Rower
lysy
Mega Troll

Pochwały: 10
Województwo: Śląskie
Samochód: Frontera B 3.2 V6 Long 1998-2004

Postprzez monic » 16 sie 2010 17:02:18

My też podziękujemy, nie damy rady dojecha :(
w związku z czym prosimy o wykreślenie z listy uczesników (monic, tomi79+2 dzieci)
monic
Bywalec
Bywalec

Samochód: Frontera A 2.8TDI Long 1995-1996

Postprzez Angel&Devil » 16 sie 2010 17:02:54

Wiesz co Wiktorze jeżeli Offroudowcy z częstochowy ... są tacy święci to może by troszkę grzeczniej pisali w ramach odpowiedzi bo ja nie jestem jakim szczępem do kopania i wogóle.... i nie życzę sobie aby mnie obrażano!!!!!!!!!
jeżeli chodzi o zapraszamnie mnie na imprezy TEGO typu to masz racę wolę jeżdzić po swoich jak to nazwałeś dziurach ale z przyjemnaścia i bez stresu że jeżeli sie odezwę to mnie ktoś zgnoi
A ty to co adwokatem (diabła) jesteś bo jeśli tak to może przeczytaj ze zrozumieniem całość i zbierz fakty , a potem ich broń !!! :twisted: :twisted:
Angel&Devil

Postprzez Angel&Devil » 16 sie 2010 17:04:07

lysy napisał(a):Jesli chcialbym uczestniczyc ale bez koszulek to ma to wplyw na cene za osobe??

niestety albo kasa albo wypad tak to tu jest na częstochowie
Angel&Devil

Postprzez wikked » 16 sie 2010 17:07:20

Nie widzę Twojego pytania. Pytajmy konkretnie to sądzę że konkretną odpowiedź można otrzymać. Shreck zadał pytanie w stylu co by było gdyby, auri.chebzie zapytał i dostał grzeczną i jasną odpowiedź, kolasz dolal oliwy do ognia. Powiedz mi czy Ty wytrzymałbyś na miejscu organizatora i grzecznie odpidywałbyś na idiotyczne posty i zaczepki??

Angel czytam ze zrozumieniem i nie mogę wyjśc z podziwu że tyle wytrzymali (organizatorzy). Nie jestem niczyim adwokatem tylko krew mnie zalewa że starają się a My wydziwiamy. Byliście ostatnio i sama widziałaś ile trzeba się narobić żeby coś zorganizować. Zrozum ich, postaw się w ich sytuacji.
wikked

Postprzez przemia » 16 sie 2010 17:07:58

Bardzo przepraszam, ale tak jak wczoraj rozmawiałem telefonicznie z organizatorami jestem zmuszony wycofać się z imprezy. Proszę o wykreęślenie mnie i żony z listy uczestników.

Wiktor idąc twoim tokiem myślenia następnym razem za przyjazd do mnie powinienem brać kasę bo na paliwo wydałem szukając drogi, robiąc grilla itd... chociaż nie, ty nie przyjedziesz bo u mnie to jest dziura popierdółka a nie wypas teren.

Do organizatorów - wydaje mi się że powinniście zmienić nazwę imprezy na JURAJSKI RAJD bo ze spotkaniem integracyjnym impreza na którą bez kasy nie ma wstępu napewno nie ma nic wspólnego. Byłoby wtedy mniej rozczarowań, komentarzy i w/w sytuacji.

pozdrawiam
Przemek
przemia
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Obrazki: 0
Pochwały: 16
Województwo: Świętokrzyskie
Samochód: Frontera B 2.2i Long 1998-2004

Postprzez auri.chebzie » 16 sie 2010 17:09:13

Tu nie chodzi o pieniądze, stać mnie by zapłacić te 160 zł, tylko o jakiś poziom.
Grzecznie spytałem się czy można przyjechać tylko w sobotę i ile mam zapłacić za 1 dzień.

Dostałem jasną odpowiedź i koniec tematu.
Potem zostałem obrażony (i moi rodzice) przez nieznaną mi osobę, za to, że ośmieliłem się zapytać.

Nie wszyscy członkowie tego klubu to fani jazdy terenowej, są też zwykli posiadacze chcący się tylko spotkać.
Nie napalałem się na off-road, zresztą moja frotka się do tego nie nadaje.
W końcu to "Jurajskie Spotkanie Integracyjne" a nie MUTT czy inny hardkor.
Chciałem się spotkać z ludźmi, którzy mają auto takiej marki jak ja, pokażą jak i co, dadzą parę rad na temat itp itd.
I tyle. No i się zawiodłem.
Widać chamstwa i głupoty nigdy za wiele.
Jeśli tacy mają być moi nauczyciele off-roadu to ja dziękuję.
Ostatnio edytowano 16 sie 2010 17:18:26 przez auri.chebzie, łącznie edytowano 1 raz
auri.chebzie
Starszy Przesiadywacz
Starszy Przesiadywacz

Pochwały: 1

Postprzez Angel&Devil » 16 sie 2010 17:18:26

Wiecie co mam to wszystko w :dupa: i jade do kina a wy se róbcie co chcecie....

ps Wiktor owszem byłam na rajdzie i było zajebiście ale wtedy nikt mnie nie obrażał i nie robił problemów że przyjeżdzam w sobote a nie w piątek i nie płaciłam za powietrze którego nie zurzyłam.....a teraz zaczęli wydziwiać i po co pytam po co bo chyba nie jest to wyższa matematyka żeby odliczyć nocleg i kolację w piątek ....... :twisted:

dzieki że życzysz mi miłego seansu w kinie ja też ci życze milego wieczoru :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Angel&Devil

Postprzez kwinto1971 » 16 sie 2010 17:21:35

Brawo udało się by mi się wszystkiego odechciało . Zastanówcie się nad nazwa tego "rajdu" - Spotkanie integracyjne a Wy tylko w błoto , najlepiej jeszcze z koszulkami (im więcej koszulek ty taniej) zawsze milo się by było poznać nawet przy jednej trasie przez błotko ale...jaka to integracja gdy większość rozmów tylko przez CB , może czasem kogoś się wyciągnie kinetykiem po wtopie. Rodzą się pytania co zrobić na odcinkach na których maja być "konkursy" ,nie dopuścić do udziału tych "jednodniowych klubowiczów" czy tylko im nie dać nagród , i tak i tak będzie kwas . A jak Wam się spodoba i okaże się ze do późnego wieczora możecie zostać to co nakupicie kiełbasy i rozpalicie własne ognisko bo ośrodek spory i kilka może się palić.
myślę ze jak obiektywnie na to spojrzycie to jasno widać ze chcecie zrobić Nam dezintegracje , ta swoja wolnością i prawem ...a na to nie pozwolimy choćby rajd miał się nie odbyć. Nazywajcie to totalitaryzmem albo nawet faszyzmem , ale to jest impreza integracyjna i nie zgadzamy na żadne podgrupy .
kwinto1971

Postprzez janusz64 » 16 sie 2010 17:26:16

kwinto1971 napisał(a):Brawo udało się by mi się wszystkiego odechciało . Zastanówcie się nad nazwa tego "rajdu" - Spotkanie integracyjne a Wy tylko w błoto , najlepiej jeszcze z koszulkami (im więcej koszulek ty taniej) zawsze milo się by było poznać nawet przy jednej trasie przez błotko ale...jaka to integracja gdy większość rozmów tylko przez CB , może czasem kogoś się wyciągnie kinetykiem po wtopie. Rodzą się pytania co zrobić na odcinkach na których maja być "konkursy" ,nie dopuścić do udziału tych "jednodniowych klubowiczów" czy tylko im nie dać nagród , i tak i tak będzie kwas . A jak Wam się spodoba i okaże się ze do późnego wieczora możecie zostać to co nakupicie kiełbasy i rozpalicie własne ognisko bo ośrodek spory i kilka może się palić.
myślę ze jak obiektywnie na to spojrzycie to jasno widać ze chcecie zrobić Nam dezintegracje , ta swoja wolnością i prawem ...a na to nie pozwolimy choćby rajd miał się nie odbyć. Nazywajcie to totalitaryzmem albo nawet faszyzmem , ale to jest impreza integracyjna i nie zgadzamy na żadne podgrupy .

Lepiej tego nie mogłeś ująć :>:
janusz64

Postprzez monic » 16 sie 2010 17:31:41

Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę.....
monic
Bywalec
Bywalec

Samochód: Frontera A 2.8TDI Long 1995-1996

Postprzez kwinto1971 » 16 sie 2010 17:40:52

Angel&Devil napisał(a):
lysy napisał(a):Jesli chcialbym uczestniczyc ale bez koszulek to ma to wplyw na cene za osobe??

niestety albo kasa albo wypad tak to tu jest na częstochowie

No i mamy winnego te "medaliki z cz-wy " ...bardzo się dziś ciesze ze macie swoja ekipę , a poważnie mówiąc to tymi postami za ekipa śląska myślałem ze przełamiemy stereotypy ale jak widać lokalne podziały góra .
Ps . Goofy i Kaska jesteście wyjątkiem :1:
kwinto1971

Postprzez oposs » 16 sie 2010 18:01:49

auri.chebzie napisał(a):chamstwa i głupoty

Masz rację. Podczas gdy ludzie pracują, starając się przygotować dla Was atrakcyjne trasy, smaczne jedzonko, marnują swój prywatny czas i paliwo, trudno zrozumieć głupotę pytania:
Dzień dobry mogę wpaść na krzywy ryj?
oposs
Moderator
Moderator

Pochwały: 4
Województwo: Mazowieckie

Postprzez auri.chebzie » 16 sie 2010 18:10:27

auri.chebzie napisał(a):I stąd pytanie: czy musimy uiszczać opłaty, jeśli tak to w jakiej wysokości?

Dziękuję z góry za konkretne odpowiedzi

PS
Czy koszulki będą też w wolnej sprzedaży czy to raczej wersja limitowana?

@oposs:
gdzie napisałem, że chcę na tzw "krzywy ryj"?
skąd wiesz, że nie szanuję czyjejś pracy?
kto Cię upoważnił do obrażania mnie?
znasz mnie?
zrobiłem Ci coś złego?

trochę pokory i kultury
auri.chebzie
Starszy Przesiadywacz
Starszy Przesiadywacz

Pochwały: 1

Postprzez sylwian70 » 16 sie 2010 18:27:25

Aby uciąć tą chamówe proponuję aby powstał regulamin w/w rajdu a w nim wszystkie konkretne informacje czytaj (finansowe).Niektorzy chcieliby aby był full wypas ,niańka do niańczenia i wszystko podane pod nos,a organizatorzy sprawdzali dowody osobiste przy wejściu na jadalnie bo ten to zapłacił za całość a ten tylko za sobote.Trzeba zrozumieć i pojąść kwestie trudu i ogromu pracy jaki należy włozyć w zorganizowanie takiego rajdu.Apeluje! nie utrudniajmy i nie komplikujmy organizatorom życia cieszmy się i bądżmy wdzięczni że sie im chce działać i udzielać dokładać z wlasnej kieszeni tylko po to aby potem jeszcze dupe ktoś im obrabiał.Ja osobiście mogę spać pod drzewem żreć trawę omyć pysk w rowie dla mnie to frajda i przygoda.Co do odpowiedzi Janusza troche go poniosło lecz widać już jest mocno zmęczony tymi zapytaniami więc proponuję twardy jasny regulamin imprezy i koniec z marudzeniem.Jurassic rajd jest :>:
sylwian70

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do 3 Rajd OFF, 2010, jesień, Janów