Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
cinek1983059 napisał(a):nie no nie wygłupiaj się że taki krótki termin nie wiem czy fotki auta zdążę zrobić, bo nie mam ani jednej po awarii dysku w kompie
brum napisał(a):Jaki rozmiar? i jaka cena?
luckson napisał(a):1.cinek
2. mody1 - 2 lub 3 szt.
3. pisu
4. marcin
5. eric
6. ARD 1szt
7.przemekcrx
8. luckson
Jeśli w Donbasie, to może być nader interesująceRudeBoy napisał(a):Ja mam jakieś fotki fronter walczących na Ukrainie. Mogę podesłać.
RudeBoy napisał(a):Ja mam jakieś fotki fronter walczących na Ukrainie. Mogę podesłać.
slawek50 napisał(a):cinek1983059 napisał(a):nie no nie wygłupiaj się że taki krótki termin nie wiem czy fotki auta zdążę zrobić, bo nie mam ani jednej po awarii dysku w kompie
No wiesz chciałbym już ok. 10-01 mieć kalendarze wydrukowane. Jak nie będzie w czym przebierać mam swoją galerię zdj. No i może Fronterka zapoda ze swojej bogatej kolekcji zdj. wiem że ma ale czy darychło do niej z
![]()
![]()
oby udostępniła parę fotek z waszych poczynań.
-- Dodano 27 gru 2016 11:51:00 --
Adres do wysyłki fot. jeszcze raz podaję slawemirek8@o2.pl Może ktoś prześle mi logo Fanklubu do kalendarza potrzebne PILNE!!!!!
mody1 napisał(a):slawek50 napisał(a):cinek1983059 napisał(a):nie no nie wygłupiaj się że taki krótki termin nie wiem czy fotki auta zdążę zrobić, bo nie mam ani jednej po awarii dysku w kompie
No wiesz chciałbym już ok. 10-01 mieć kalendarze wydrukowane. Jak nie będzie w czym przebierać mam swoją galerię zdj. No i może Fronterka zapoda ze swojej bogatej kolekcji zdj. wiem że ma ale czy darychło do niej z
![]()
![]()
Adres do wysyłki fot. jeszcze raz podaję slawemirek8@o2.pl Może ktoś prześle mi logo Fanklubu do kalendarza potrzebne PILNE!!!!!
chyba jest błąd w adresie e-mail
mody1 napisał(a):slawek50 napisał(a):cinek1983059 napisał(a):nie no nie wygłupiaj się że taki krótki termin nie wiem czy fotki auta zdążę zrobić, bo nie mam ani jednej po awarii dysku w kompie
![]()
![]()
chyba jest błąd w adresie e-mail
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość