Witamy ! |
---|
|
brum napisał(a):Tylnich amortyzatorów nie założysz bo są ucho-ucho a z przodu powinny być szpilka-ucho.
sledz napisał(a):A dolnego sworznia nie założysz pod spód bo on jest u dołu![]()
Bynajmniej u mnie zawsze tak był.
brum napisał(a):Tylnich amortyzatorów nie założysz bo są ucho-ucho a z przodu powinny być szpilka-ucho.
brum napisał(a):Na drążkach podkręcisz max 3" i oprze Ci się wachacz górny o odbój, bo podczas podkręcania górny sie przybliża a dolny się oddala od odboju, najlepiej obniżyć górny odbój.
ADAM SP3WXO napisał(a):Ruch koła w górę jest ograniczony przez dolny wachacz. Nad min znajduje się odbój.
KOBZI napisał(a):możecie i 5" podkręcić ale:
wachacz was nie puści bo oprze się o rame (wcześniej odbojnik)
KOBZI napisał(a):drążki będą skręcone na maxa i będziecie jeździć taczkami
ADAM SP3WXO napisał(a):Koło idąc w góre zatzyma się na dolnym wachaczu
ADAM SP3WXO napisał(a):natoniast ruch w dół oganicza amortyzator
ADAM SP3WXO napisał(a):Podkęcając drążki nie zmieniasz wykręcenia drążka
KOBZI napisał(a):będziecie jeździć taczkami
ADAM SP3WXO napisał(a):Oposs nie bardzo cię rozumiem
oposs napisał(a):ADAM SP3WXO napisał(a):Oposs nie bardzo cię rozumiem
Bo nie pierzesz skarpetNie chcialem przez to powiedziec ze chodzisz w nieswiezych
Po prostu nie za bardzo wiem jak wytlumaczyc ci ze skrecenie drazka usztywni zawieszke. To tak jakbys dal twardsza sprezyne
brum napisał(a):W "A" też nie widać go ale jest.
ADAM SP3WXO napisał(a):Jeżeli obrócisz ja na jednym końcu to drugi koniec obróci się o ten sam kąt
ADAM SP3WXO napisał(a):Nie zgodzę się z tobą
ADAM SP3WXO napisał(a):podkręciłem o ok 3 cale przód nie zauważyłem, aby stał się twardszy
ADAM SP3WXO napisał(a): Głupkiem
Powrót do Przód - drążki skrętne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość