Pozdro
Ps. Jeżeli zły dział proszę o poprawę i rozgrzeszenie

Witamy ! |
---|
|
mpl napisał(a):1. odpinasz - przewody do czujników w skrzyni biegów - cofania i napędu i wszystko co ma krótkie kable...
mpl napisał(a):3. odkręcasz węże od chłodnicy, od zbiorniczka-wspomagania - będą za krótkie (musiałem przedłużać)
mpl napisał(a):4. odkręcasz dwa stabilizatory nadwozia - pręty z tulejami gumowymi miedzy ramą, nadwoziem - mniej więcej w okolicy mocowania resorów jak masz albo tak na wysokości jak zaczyna się tłumik - będzie trzeba je przedłużyć.
mpl napisał(a):5. odkręcasz przewody paliwowe od wlewu - ten główny będzie, za krótki najprawdopodobniej
brum napisał(a):mpl napisał(a):1. odpinasz - przewody do czujników w skrzyni biegów - cofania i napędu i wszystko co ma krótkie kable...
nie trzeba.mpl napisał(a):3. odkręcasz węże od chłodnicy, od zbiorniczka-wspomagania - będą za krótkie (musiałem przedłużać)
przedłużyć trzeba tylko prawy(przy aku) do chłodnicympl napisał(a):4. odkręcasz dwa stabilizatory nadwozia - pręty z tulejami gumowymi miedzy ramą, nadwoziem - mniej więcej w okolicy mocowania resorów jak masz albo tak na wysokości jak zaczyna się tłumik - będzie trzeba je przedłużyć.
??mpl napisał(a):5. odkręcasz przewody paliwowe od wlewu - ten główny będzie, za krótki najprawdopodobniej
starczą, nie trzeba przedłużać.
mpl napisał(a):no mam do ramy przyspawane coś co łączy się z buda
brum napisał(a):Po prostu to robiłem sam i wiem co trzeba zmieniać a co nie.mpl napisał(a):no mam do ramy przyspawane coś co łączy się z buda
w którym to jest miejscu?
adrianee36 napisał(a):Dobrze MPL opisaneja mysle ze wiosne sie wezme za to , a co do srob to mialo byc chyba skok 1.25
Nix2 napisał(a):To ja też odświeżę
Kupiłem już podniesioną o 2 cale Frotkę A Sport i już mam problem : Nikt nie wspomina o konieczności przedłużenia drążków kolumny kierowniczej...
Efekt jest taki, że teleskopowe drążki zostają znacznie wysunięte ( tzn. około 4,5 cm ) i pojawia się luz właśnie na tym składaniu teleskopowym.
Czy ktoś potwierdzi ? Czy ktoś przedłużał drążki ?
Załączam fotkę jak wygląda "teleskop" wewnątrz samej kolumny kierowniczej.
A tak wygląda buda podniesiona dokładnie o 5cm
pzdr Nix
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość