Witamy ! |
---|
|
Satan napisał(a):moje auto to rajdówka... więc wiesz...
do jazdy na co dzień mam plaszczaka, a na rajdy frotka jedzie na lawecie.
albo chcesz na rajdach wygrywać, albo jeździsz zwiedzać
nie da się tego pogodzić...
przemekcrx jak kiedyś zrozumiesz co to jazda w terenie i jakie trzeba zrobić modyfikacje aby frotka zaczęła sobie radzić w terenie to nie będziesz patrzeć na wygląd.
jrzeuski napisał(a):Kolejna kwestia to nowe śruby. 6 sztuk może być ze zwykłym gwintem, bo są przelotowe, ale 6 z tyłu musi mieć odpowiedni gwint i długość. Na szczęście te wkręcane w budę mają sporą tolerancję: okazało się, że pasują mi zarówno 140mm jak i 166mm. Mam różne, bo zabrakło, gdyż zestaw śrub głowicy Daewoo ma 10szt (i są dostępne różne: 140 i 166mm do tych samych silników!) a Frota potrzebuje 12 (przynajmniej Long, podobno Sport ma 10, ale niech ktoś to potwierdzi).
mało widać czytałeś jeśli podetniesz progi to i tak jak wjedziesz w dziurę będzie tarł o górę musisz podnieść +2 i podciąć wtedy progimaximus229 napisał(a):Czytam czytam i czytam:) kupiłem z Malatesty 31''/ 10,5 r15 i okazało sie że gumy trą o nadkola, błotniki itp... nie wiem czy podcinać progi i całą reszte, czy kombinować z podnoszeniem. Zwłaszcza, że na tąchwile nie moge autem wyjechać i zrobić nawet lekkiego skrętu, bo od razu bieżnik trze:)
Markon napisał(a):mało widać czytałeś jeśli podetniesz progi to i tak jak wjedziesz w dziurę będzie tarł o górę musisz podnieść +2 i podciąć wtedy progimaximus229 napisał(a):Czytam czytam i czytam:) kupiłem z Malatesty 31''/ 10,5 r15 i okazało sie że gumy trą o nadkola, błotniki itp... nie wiem czy podcinać progi i całą reszte, czy kombinować z podnoszeniem. Zwłaszcza, że na tąchwile nie moge autem wyjechać i zrobić nawet lekkiego skrętu, bo od razu bieżnik trze:)
RudeBoy napisał(a):przecie napisał, że ma felgi od jakiejś Tojtoji...
Pewno ET z kosmosu i trze. Jakby miał seryjne fele nie było by tematu wszak to tylko 31".
Markon napisał(a):Ja mam 31/10.5/15 i ni h.......... Nie dało się kiera ruszyć ttrzeba było ciąć a na dodatek musiałem nieźle wyszukiwać nad kołamiwięc "ali" może taka opcja nie dotyczy tylko A ' a jeśli u ciebie było Ok to albo kupiłeśjakieś używki albo ktoś jużcoś kzbanował
Wysłano z fona markona
alitemat A ja napisałem co sadzę o A a nie o B ty wrzuciłeś do tematu B ze było ok a w mojej B koła się klinowały więc temat też załapuje B chyba ze masz A a nie Bali napisał(a):Markon napisał(a):Ja mam 31/10.5/15 i ni h.......... Nie dało się kiera ruszyć ttrzeba było ciąć a na dodatek musiałem nieźle wyszukiwać nad kołamiwięc "ali" może taka opcja nie dotyczy tylko A ' a jeśli u ciebie było Ok to albo kupiłeśjakieś używki albo ktoś jużcoś kzbanował
Wysłano z fona markona
Czytaj chłpie co ludzie piszą, o fronterze A dyskutujemy a nie B, i sugerujesz że nasz prezes mnie oskubał![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość