paproch napisał(a):z takimi krowami to chociaż o tyle dobrze, że nie wskoczą na drogę w ostatniej chwili tuż przed maską
Ale inne "kuku" mogą zrobić

Witamy ! |
---|
|
paproch napisał(a):z takimi krowami to chociaż o tyle dobrze, że nie wskoczą na drogę w ostatniej chwili tuż przed maską
steele napisał(a):... i zaskoczona przysiadła na prawym przednim nadkolu. Uszkodzenia na szczęście nie były wielkie ale właścicielka auta miała straszny problem co powiedzieć mężowi. "No bo, że mi krowa usiadła to nie uwierzy"
Kogut napisał(a):steele napisał(a):... i zaskoczona przysiadła na prawym przednim nadkolu. Uszkodzenia na szczęście nie były wielkie ale właścicielka auta miała straszny problem co powiedzieć mężowi. "No bo, że mi krowa usiadła to nie uwierzy"Normalnie nie mogę sobie tego wyobrazić
krowa to nie słoń
steele napisał(a):Kogut napisał(a):steele napisał(a):... i zaskoczona przysiadła na prawym przednim nadkolu. Uszkodzenia na szczęście nie były wielkie ale właścicielka auta miała straszny problem co powiedzieć mężowi. "No bo, że mi krowa usiadła to nie uwierzy"Normalnie nie mogę sobie tego wyobrazić
krowa to nie słoń
A ja do dzisiaj jak sobie przypomnę to się smiejęFakt jest autentyczny ale tego się faktycznie nie da opisać. Trzeba było widzieć
Jestem kierowcą ciężarówki 40t i odpowieź brzmi; nie robisz nic jeżeli gwałtownie skręcisz to towar który wieziesz albo ulegnie zniszczeniu albo spowoduje że całkowicie stracisz panowanie nad pojazdem. uderzając np w sarnę lub dzika (mój brat miał takie przypadki) rozbijasz leflektor, zderzak, i zazwyczaj chłodnicę no i atrapę, do tego dzik uciekł do lasu z tablicą rejestracyjną, bez serwisu się nie obeszło. tak więc nawet "tir" ucierpi, tyle że kierowca może czuc się bezpiecznie bo siedzi dośc wysokoA tak jeszcze na marginesie... co robi taki TIR jak mu wyskoczy taki jeleń na drogę? Przeciez nie wymanewruje... kaboom?
Maciej1981 napisał(a): do tego dzik uciekł do lasu z tablicą rejestracyjną,
Powrót do Opłaty, ubezpieczenia, kolizje ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość