Witamy ! |
---|
|
JJKILLER napisał(a):Jeszcze nie widziałem żeby się policjant czy diagnosta przyczepił do kangura w samochodzie terenowym.
Z założenia terenówki są "opancerzone" i wyżej wymienieni są tego świadomi.
JJKILLER napisał(a):Jeszcze nie widziałem żeby się policjant czy diagnosta przyczepił do kangura w samochodzie terenowym.
Z założenia terenówki są "opancerzone" i wyżej wymienieni są tego świadomi.
Remo napisał(a):...Nie można również mieć na stałe odgałęziników.
Nie każdego stac na zderzak za 3 - 4 tys.
JJKILLER napisał(a): ....Kraty na oknach w "suce" jak i furgonach policyjnych (i konwojenckich) posiadają atesty bezpieczeństwa wydawane przez odpowiednie instytucje. Takie kraty są robione według rygorystycznych wytycznych, takich jak wielkość oczek w kracie, czy na jaką odległość krata może wystawać poza obrys pojazdu.
Tylko po co z tym jeździć na codzień? Taka linka z definicji musi być wymienna a zatem demontowalna. To jaki problem zakładać ją tylko przy wyjeździe w krzaki? Z kangurem to wiadomo, że jest więcej zabawy (zwłaszcza w pojedynkę).POPO napisał(a):co do linek/odgalezników czy ja to sie zwie to nie mozna miec i jest na to przepis bo mi znajomy pokazywąl ale teraz nie moge znaleść odnosnika do tego
ale podobno wystarczy zastapic to zwykłą wzmacniana linką i jest spokój byle nie metalowa linka i drut
Powrót do Opłaty, ubezpieczenia, kolizje ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość