Witamy ! |
---|
|
Satan napisał(a):Cała ekipa poznańska była współorganizatorem, nie tylko jeden Jacek, ale na pewno dwóch Jacków.
Jest Ok. Ale skąd miałeś pewność że ktoś inny nie zrobi tego równie dobrzeJacki byli chyba na prawie wszystkich imprezach frontkowych, znają nasze oczekiwania.
A wiem, że są to poważni ludzie i mam do nich pełne zaufanie
JJKILLER napisał(a): bezinteresownie
FROTERKA napisał(a):JJKILLER napisał(a): bezinteresownie
JJKILLER napisał(a):jak Wells w Folwarku Zwierzęcym
steele napisał(a): Znowu zamiast wspólnej zabawy zaczyna się gadanie typu "kto, ile i za co dostanie i dlaczego nie ja bo bym zrobił lepiej" czyli robi się klikmacik znany już z dyskusji o innych wydarzeniach i imprezach.
mody1 napisał(a):czaya pojawił sie na forum,tylko by sprzedać impreze /następnie wyedytował posty i usunął firme ktorą reprezentuje
...
Jak co to ja mogę zaproponować prawie za fre.
Koszta były by za wytrasowanie trasy.
pole kempingowe u mnie za darmo,tani hotel za miedzą obok,dla bardziej wymagających apartamenty 800 metr od biwaku![]()
I się wszyscy bawimy razem,chyba o to chodzi![]()
Jacek od Agi napisał(a): przedstawimy konkretny planogram działań dotyczących VI ZLOTU .
steele napisał(a):JJKILLER napisał(a):jak Wells w Folwarku Zwierzęcym
Po prawdzie to George Orwell...
wynika, że mam jeszcze trochę czasu.1. składka klubowa wynosi 60 zł rocznie (można płacić w dwóch półrocznych ratach po 30 zł, płatnych do końca pierwszego miesiąca danego półrocza)
Powrót do VI Zlot OFF, 2011, Włościejewki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość