Witamy ! |
---|
|
Nie możemy zażądać za wypożyczenie kwoty wyższej aniżeli w wypożyczalni
Kristoffer napisał(a):Pytanie do tych co zamjerzają spać pod dachem.
Może zbierzemy się choć w jednym pensjonacie czy ośrodku,czy już ktoś gdzieś coś rezerwował.
hirek_gda napisał(a):jakby co to dołączam się do propozycji z tym pensjonatem
romi napisał(a):Myślę, że ta dyskusja do nikąd nas nie zaprowadzi, każdy może wypożyczyć gdzie chce i za ile chce.
Dla wszystkich którzy nie wiedzą po ile paliwo w Poznaniu piszę- pow. 5 zyla, więc prosta kalkulacja:
Po przyczepę : Włościejewki- Poznań ( Sady )- Włościejewki- 150 km.
Z przyczepą : Włościejewki- Poznań ( Sady )- Włościejewki- 150 km.
Razem 300 km. Po przyczepę jadę Nissanem Patrolem na oponach MT- skromnie licząc średnio 15 L/100 km.
Razem 45 L x 5 zł.= 225zł.
Wypożyczenie na 4 doby 200 zł ( musimy je przywieźć w czwartek, w piątek nie będzie na to czasu)
Pozostaje 25 zł. dla kierowcy, lub nie, bo paliwo nie tanieje.
I stąd jest 450 zł.
Pewnie znajdzie się ktoś , kto powie że Nissan tyle nie pali....
Każdy, kto nie ma haka,nie po drodze, uważa że za drogo itp. może się dogadać z właścicielem wypożyczalni, który też chętnie przyprowadzi przyczepę i ją zabierze po zlocie- niestety na pewno nie za cenę paliwa.
Mam nadzieję, że wyjaśniłem teraz wszystkie zagadki w sprawie przyczep.
R
jrzeuski napisał(a):Namiot też można pożyczyćKristoffer napisał(a):Namiot u mnie nie wchodzi w gre ponieważ nie posiadm takiego sprzętu na swoim wyposażeniu.O ile pamiętam to posiadam dwa, ale muszę sprawdzić czy mi ich myszy nie zjadły. Jeśli są całe, to ten większy mogę wypożyczyć z dowozem na zlot. W drugą stronę też nie musisz mi go odwozić
konik napisał(a):Mi tez nie za bardzo uśmiecha się spanie w przyczepie, tym bardziej ze dwie doby maja kosztować 450 zł więc może organizatorzy wskażą jakąś niedrogą, grupową kwaterę w okolicy?
Flojd napisał(a):Mam jedno pytanko odnośnie zlotu, mamy zamiar z ekipą 3 osobową wpaść na zlot.![]()
Ile musielibyśmy zapłacić za 3 osoby dorosłe bez pakietów żywnościowych? ^_^
Zadaliśmy już to pytanie na jednym zlocie grupowym, ale nikt do końca nie był pewny co do ceny jaką musielibyśmy zapłacić...
( 3 osoby 120zł na głowę o ile się nie mylę to jakieś 360zł XD ? )
Pozdrawiam.
romi napisał(a):Odp dla Flojd : w wątku INFORMACJE NA TEMAT ZLOTU Jack 2,2 TDI pisze :
Żona lub mąż członka klubu płaci tak jak członek klubu - 100 zł
wszystkie dzieci powyżej 8 lat - 50 zł
dzieci do 8 lat - bezpłatnie
nie klubowicze - 120 zł
pakiet żywnościowy jednakowy dla wszystkich - 40 zł
Ze swojej strony w opisie wpłaty proszę czytelnie ując za ile osób jest wpłata itp.
Pozdr.
R
Rzeczywiście to trochę nietypowe, bo zazwyczaj na imprezach 4x4 płaci się od auta plus dopłata za dodatkowe osoby poza kierowcą i pilotem.Flojd napisał(a):No dobra z tego wychodzi ze płacimy od głowy...
O ile pamiętam to głosowanie dotyczyło miejsca/organizatora a nie cenymody1 napisał(a):cena jest znana i została zakceptowana w demokratycznynym głosowaniu
Te gadżety to dla wszystkich czy tylko zwycięzców zabaw? Znaczy się, czy każdy wróci z czymś więcej niż tylko wspomnieniami czy tylko ci, którzy się odpowiednio wykażą?sponsorzy nie dają pieniędzy, tylko gadzety/nagrody dla uczestników zlotu
mody1 napisał(a):...sponsorzy nie dają pieniędzy, tylko gadzety/nagrody dla uczestników zlotu
Dokładnie o to mi chodziło. Materiały reklamowe firmy (gadżety, ulotki, itp.) nie są sponsoringiem. To zupełnie inna rubryka z budżecie marketingowym. Zresztą ich koszt został poniesiony przy zakupie a dystrybucja to też nie sponsoring. W koszty sponsoringu można wpisać rzeczywiste wydatki na działalność celową związaną z promocją firmy. Jeżeli mowa o sponsoringu naszego zlotu, to faktura musi być wystawiona przez jego organizatora, czyli Autodrom. I ta faktura powinna dotyczyć umowy zawartej pomiędzy tymi jednostkami, która precyzuje ile i za co płaci sponsor (np. nagrody, udział w kosztach organizacji, etc.) lub dostarcza w formie swoich produktów (np. napoje) i wtedy zamiast faktury sponsorowany wystawia potwierdzenie dostawy. W zamian sponsor dostaje prawo do umieszczenia swojego logo w logo imprezy, rozwieszenia banerów, rozstawienia namiotów, parasoli itp. dupereli na czas trwania imprezy. Krótko mówiąc musi istnieć umowa sponsorska. Są takowe?JJKILLER napisał(a): * sponsor – jest nim najczęściej firma lub osoba prywatna zainteresowana promowaniem siebie lub swoich produktów i ponosząca z tego tytułu określone koszty
pavca napisał(a):• wyżywienie 4 osoby 2 dni = 320 zł
Powrót do VI Zlot OFF, 2011, Włościejewki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość