Witamy ! |
---|
|
FROTERKA napisał(a):http://www.forum.opelfrontera.pl/viewtopic.php?f=16&t=106&p=124438&hilit=lpg+pod+pok%C5%82adem#p124438
tomekxxxy napisał(a):Też się interesowałem butla pod autem , ale kupiłem frote już z gazem.Podaje numer do gościa którego namierzyłem na allegro, robił z kwasówki do frot małe zbiorniki na paliwo. Wszystko to dopasowane do wymiaru kosza + miejsce na butle 602210080.
pan kazio napisał(a):Witam.A ja zrobiłem zbiornik paliwa ze stali nierdzewnej zachowując wysokości,miejsca na zawory itp.Ma ok. 45 litrów i zajmuje połowę miejsca co oryginalny a zaraz za nim mam gazowy 35 litrów i to wszystko w oryginalnym "koszu" pod spodem auta.Wszystko działa tak jak trzeba a bagażnik taki jak był.......
pan kazio napisał(a)::) gratulacje wreszcie coś się ruszyło powiedz kolego jeszcze jak wyglądają sprawy finansowe związane z taką operacją ?? jakbyś był tak miły i wrzucił jakąś fotę albo dwie to też bym sobie chętnie oblookał
dzięki pozdrawiam
W prawdzie zdecydowaną większość prac wykonałem sam(oprócz spawania) ale jestem jeszcze chyba zbyt świeżym "forumowiczem" albo za mało technicznie rozwiniętym bo nie wiem jak wstawić fotki.
bart322 napisał(a):Pytanko do majacych butle w bagazniku A sporta - jaka srednica butli wejdzie?
315mm na pewno, ale czy 360 wejdzie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości