Witamy ! |
---|
|
simon napisał(a):na benzynie też dużo , 15L około , zauważyłem jeszcze że dosc szybko ubywa gazu w butli , po zatankowaniu do pełna i przejechaniu 12km wskzaówka na butli znacząco pokazuje ile ubyło gazu porównując z tym co patrzyłem przed jazdą , zaraz po zatankowaniu jest full jak dojade do domu 12km jest już ubytek gazu , wydaje mi sie ze dosc szybko ubywa jak na 12km i butle która ma pojemnosc 90L
jrzeuski napisał(a):To nie jest rozwiązanie, bo zawór wyjściowy z butli będzie zamknięty i najwyżej gaz z przewodów ucieknie albo i nie, bo jak trochę spadnie ciśnienie, to może przestać. Lepiej na kanał, silnik odpalony i niuchać w podwoziu (w wersji hardcore użyć zapalniczki).
manta19 napisał(a):simon a jakie masz opony??Opory toczenia (czy hamulce nie trzymają) patrzyłeś??Filterek gazu oraz filtr powietrza sprawdzony??Jaki mikser założony-średnica jak za duży to będzie go zalewało gazem i stąd duże spalanie....W necie są podane średnice mikserów do pojemności poszukaj....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość