Witamy ! |
---|
|
JaGrab3 napisał(a):Jak ma być dobrze i tanio.
Stag 300 , wgs (blade+) tomasetto artic.
Zamiast staga może byc też agis (super sterownik wg. mnie) ew. versus 2. (mam taki, jestem super zadowolony z jego możliwości - to jest klon agisa).
ali napisał(a):Zrobie małyale zapytam. Czy nie lepiej poprawnie zamontować i ustawić II gen w takim silniku ? Ja uzytkuje plaskacze z IIg od wielu lat i poza jakimis awariami nigdy nie miałem strzałów ani innych fanaberii.
adrianee36 napisał(a):ali napisał(a):Zrobie małyale zapytam. Czy nie lepiej poprawnie zamontować i ustawić II gen w takim silniku ? Ja uzytkuje plaskacze z IIg od wielu lat i poza jakimis awariami nigdy nie miałem strzałów ani innych fanaberii.
ali prosze cie, 2 generacja to poraszka, strzela szarpie ze dramat, jeszcze w terenowce gdzie wszedzie pełno wody pod maska... do tego spadki mocy, u tak juz w słabym silniku... przepływka klapkowa, jeden strał i szukasz nowej.
no dobra wiem że "Full grupa - paliwo dawkowane 4 razy wszystkie cylindry na raz podczas cyklu."
ale nadal nie rozumiem jakie parametry powinny spełnić wtryskiwacze LPG aby były dobre do fullgrupy
i dalej czy stag emuluje sobie jakos prace pełna sekwencja aby podawać na odpowiedni cylinder w odpowiednim momencie???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość