Witamy ! |
---|
|
kaitek napisał(a):Wysysałem przez wlew bo w tym moście nie ma korka spustowego,mam też 2,2DTI sport a u ciebie jest korek spustowy.Ale troche pojeżdże i spróbuje dolać może gdzieś ten olej sie rozejdzie.Jak odkręciłek korek wlewowy to stary olej się nie wylewał i wyssałem około 1,5 l.Wlałem natomiast niecały litr i już bylo pełno.Nawet jakby tam był jakiś osad (syf) to powinno wejść tyle ile sie wylało.
kaitek napisał(a):U mnie na 100% nie ma korka spustowego.nie jestem ślepy a korek musi byc na dole gruchy o ile jest .Po niedzieli zrobie zdjęcie i udowodnie że korka niema.Wymiane robiłem w garażu równiutko w poziomie.A jakby był korek to po co bym kombinował ze strzykawką.
korek jest a jak nie masz stawiam litrakaitek napisał(a):U mnie na 100% nie ma korka spustowego.nie jestem ślepy a korek musi byc na dole gruchy o ile jest .Po niedzieli zrobie zdjęcie i udowodnie że korka niema.Wymiane robiłem w garażu równiutko w poziomie.A jakby był korek to po co bym kombinował ze strzykawką.
jrzeuski napisał(a):Widocznie nie obejrzał gruchy od boku
jrzeuski napisał(a):W A jest z boku. A w B pod śrubą?
bezduszny napisał(a):a nie lepiej było zdjąć dekiel z gruchy ?
mógł byś dokładnie oczyścić środek, obczaić stan mechanizmu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość