Witamy ! |
---|
|
JaGrab3 napisał(a):No tak jak mówie, skarb. Po Krakowie takie mondeo 2.0 tddi to się w 8 nie zamyka i to grubo.
nesfor napisał(a):Ostanio mialem kazje sprawdzic na trasie, gdansk - wroclaw, cala A1 srednio 140 na blacie bez klimy, potem spokojna jazda kolo 90-100 , na 70 litrach gazu zorbilem 520 kmprzejechalbym wiecej bo ucieklo mi powietrze zopon i mialem za niskie
JaGrab3 napisał(a):nesfor napisał(a):Ostanio mialem kazje sprawdzic na trasie, gdansk - wroclaw, cala A1 srednio 140 na blacie bez klimy, potem spokojna jazda kolo 90-100 , na 70 litrach gazu zorbilem 520 kmprzejechalbym wiecej bo ucieklo mi powietrze zopon i mialem za niskie
Byś leciał 120, byś miał pewnie z litra mniej.
nesfor napisał(a):Gdzies sie doszukalem i odcyztam ze najbardziej ekono wychodzi kolo 117 km /h i powino kolo 10-11 litow PB , tylko nie pisza z jakim obciazeniem itd
Odoll napisał(a):Ja mam moją frocie od stycznia i nie wiem ile spala , i nie chce, a oszczędności to mogę robic gdzie indziej , wystarczy że jeden dzień nie zajde do monopolowego i już mam do przodu ze 30pln = 5l paliwa![]()
ali napisał(a):ja pije 4 piwa na tydzień więc oszczędzam na ropie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość