Bo te wasze froty palą mniej niż dane w katalogu... ciekawe...

No ale skoro Myślenice to miasto...

Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):No ale skoro Myślenice to miasto...
RudeBoy napisał(a):Jedno jest pewno miasto miastu nie równe.
Jeżeli cykl miejski to jazda po Myślenicach to stanie w krakowskich korkach i zatrzymywanie się na KAŻDYCH światłach w KRK (bo tak są zajebiście zsynchronizowane) oznacza cykl hiper-miejski.
RudeBoy napisał(a):
Więc może faktycznie jakbym wybebeszył auto to by takie 8,5 było osiągalne...
RudeBoy napisał(a):No to ja mam zupełne inne spostrzeżenia.
Skoro pokonanie odcina 3km w Krakowie zajmuje mi 45 minut to nie ma bata spalanie to kosmos i powinno być liczone w motogodzinach.
RudeBoy napisał(a):u mnie było tak:
opony MT na ciśnieniu 1,7atm ok +0.8l / 100km
snorkel +0,5l / 100
bagażnik dachowy +0,5l / 100
vaxel napisał(a):RudeBoy napisał(a):
W jeździe miejskiej 8,5 to moim zdaniem abstrakcja. U mnie jest tak, że jak jest to *tylko* jazda miejska, to ciężko zejść poniżej 10. I myślę tu zarówno o jeździe miejskiej w Mielcu, jak i w większych miastach - Rzeszów w godzinach szczytu, śmigam też czasem po Krakowie, czy Katowicach i całej aglomeracji. I nie widzę różnic w spalaniu. Frotą jeżdżę od listopada, zobaczymy jak to się będzie miało w cieplejszym okresie, z tym że teraz rzadko jeżdżę tylko po mieście.
ali napisał(a):Również racja z tym że Mteki podejrzewam że mozna spokojnie na 1.5l/100 szacować, natomiast ciśnienie chyba nie gra większej roli (chyba że w mtekach) bo ja mam po 1.8 a jak kupiłem to było 2.5
ali napisał(a):Dtl nagrzewa się dlugo, w zimie jak miałem nieszczelny termostat to nie nagrzewał sie w ogóle, teraz po przejechaniu 5 km łapie mi 80. A najlepsze że chciałem kiedyś sprawdzić czy wentylatory się włączają i mimo butowania na postoju sztuka ta nie udała mi sie
JaGrab3 napisał(a):TO jest zawoli pewnie zeta N ?.
Ile masz nalatane na tej instalce od montażu i od ostatniej regulacji?
Czy jest jeszcze na gwarancji? (czasami druciarze się wpieniają że ktoś się sam podpinał do kompa - stag ma znacznik ostatniego podpięcia.).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości