Witamy ! |
---|
|
Marcin D napisał(a):więc jak widać sie da
W tym tempie...Łukasz12502 napisał(a):moja 2,3TD jak kupywałem miała nakręcone 398tyś.km,jeżdżę nią parę miesięcy i jest już ponad 402tyś,
...to życia ci nie starczypozostało jechać do miliona![]()
jrzeuski napisał(a):W tym tempie...Łukasz12502 napisał(a):moja 2,3TD jak kupywałem miała nakręcone 398tyś.km,jeżdżę nią parę miesięcy i jest już ponad 402tyś,...to życia ci nie starczypozostało jechać do miliona![]()
Łukasz12502 napisał(a):może źle się wyraziłem.oby do przodu a może kiedyś do miliona dojdzie i oczywiście mam nadzieję bez problemów
JJKILLER napisał(a):Wczoraj, wracając z Gdańska, mojej Froci z początku produkcji, stuknęło pół miliona kilometrów.
Coś tam nieco wibruje, gdzieniegdzie kapnie, prychnie, ale jak na ten przebieg to chyba całkiem przyzwoicie![]()
JJKILLER napisał(a):Wczoraj, wracając z Gdańska, mojej Froci z początku produkcji, stuknęło pół miliona kilometrów.
Coś tam nieco wibruje, gdzieniegdzie kapnie, prychnie, ale jak na ten przebieg to chyba całkiem przyzwoicie![]()
tiburon napisał(a):Moja frota grudzień 1999r kupiona w salonie pierwszy właściciel 700tyś na jednym silniku jednej turbinie i na 3 pompach wtryskowych teraz już nowy ślinik bo tamten się zatarł przez mechanika idiotę.
tiburon napisał(a):Moja frota grudzień 1999r kupiona w salonie pierwszy właściciel 700tyś na jednym silniku jednej turbinie i na 3 pompach wtryskowych teraz już nowy ślinik bo tamten się zatarł przez mechanika idiotę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość