Witamy ! |
---|
|
Jarek sp3swj napisał(a):Frotka B 2,2 16V bezyna .... 9,5 litra... !!! jest to mozliwe.... ale jazda emeryta...
Ostatnio zrobiłem trasę 345 km i nie przekraczałem 100 na godzine ... stabilna łagodnz jazda.. ... nawet na autostradzie... żadnych gaz-hamulec i żadnej ostrej jazdy...
!!! ale to jest mozliwe !!! jedyne co potrzeba to dużo cierpliwości.
sep900 napisał(a):Koledzy czy mam coś nie tak z Frotką?? Sport 2.0 zapięty napęd przód, temperatura miedzy -3 do 6 stopni C, jazda miejska, a Pełna Butla Gazu 45l. starczyła na 185km. ????
chudyy1 napisał(a):ok przetestowałem. wyniki spalania mam następujące. Jeżdząc non stop 4H na drogach publicznych - totalnie nieodśnieżonych prędkość średnia ok 45 km/h spalił mi 15 litrów LPG. (Dane po odliczeniu benzyny używanej do odpalania.![]()
Serdeczne podziękowania dla MAKARA - bo na starcie jak mi średnia wychodziła powiedzmy sobie 20 +byłem przerażony. Teraz jest pełen
chudyy1 napisał(a):STRUNA napisał(a):Chudy, a co takiego Makar zrobił że Ci spalanie spadło??
Wymienił całe sterowanie - było BRC a teraz jest Bingo S. Wywalił poza sterownikiem śrubę i założył silniczek krokowy i całość na koniec po podpięciu laptopika podregulował. Generalnie z instalacji został mi parownik i butla - cała reszta wywalona (tzn mam ją w pudełku - leży i czeka w garażu)
mazurkas007 napisał(a):Ja w weekend mam do przejechania 1150km z przyczepą, z meblami.
Zobaczymy jakie wyjdzie spalanie
mazurkas007 napisał(a):wyszło 1285km ( z GPS'a ) i 148,77 litra paliwa = 11,57/100
jak dla mnie bardzo ok.
mazurkas007 napisał(a):mazurkas007 napisał(a):Ja w weekend mam do przejechania 1150km z przyczepą, z meblami.
Zobaczymy jakie wyjdzie spalanie
wyszło 1285km ( z GPS'a ) i 148,77 litra paliwa = 11,57/100
jak dla mnie bardzo ok.
mazurkas007 napisał(a):wyszło 1285km ( z GPS'a ) i 148,77 litra paliwa = 11,57/100
jak dla mnie bardzo ok.
vit2107 napisał(a):Jak dla mnie to GPS się popsuł albo przyczepa ma napęd
Wookash napisał(a):Jezdze na kapciach 31" po zmianie na nie zauwazylem spadek mocy/przyspieszenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość