Witamy ! |
---|
|
KAMIL 73 napisał(a):...z wodogłowiem...
STRUNA napisał(a):Podkreślam jeszcze raz, wierzę w takie przebiegi roczne i całościowe (różnych aut).
Wszyscy się zapierają "że się nie da", "jak to możliwe", "moja ma 150 000km!"
Gówno i nic więcej. Wierzcie dalej w swoje przebiegi i żyjcie w bajce - tak będzie dla Was lepiej!
Szczeny by Wam poopadały do piwnicy jak byście znali prawdziwe przeloty swoich aut - WSZYSTKICH! Bez wyjątków!
tomekxxxy napisał(a):Jestem ciekaw ile maksymalnie można przejechać frotą?
Moja ma 14 latek i 260tyś.km. bez remontu silniczka i chyba jeszcze trochę polata.Mój znajomy sprowadził kiedyś na handel frote która miała najechane 380tyś.i jeszcze niezłe brykała.No a przy sprzedaży miała standardowe 160 tyś.
STRUNA napisał(a):Podkreślam jeszcze raz, wierzę w takie przebiegi roczne i całościowe (różnych aut).
Wszyscy się zapierają "że się nie da", "jak to możliwe", "moja ma 150 000km!"
Gówno i nic więcej. Wierzcie dalej w swoje przebiegi i żyjcie w bajce - tak będzie dla Was lepiej!
Szczeny by Wam poopadały do piwnicy jak byście znali prawdziwe przeloty swoich aut - WSZYSTKICH! Bez wyjątków!
lysy napisał(a):Moze kolega tomekxxxy zabral by glos w dyskusji......byloby milo
JJKILLER napisał(a):lysy napisał(a):Moze kolega tomekxxxy zabral by glos w dyskusji......byloby milo
lysymówił Ci ktoś ze wredny jesteś
![]()
![]()
hirek_gda napisał(a):co jak co, jestem w stanie dużo zaakceptować i zrozumieć
ale w tym przypadku jest to porostu okradanie kupującego
dlatego napisze że twój znajomy jest porostu złodziejem
i nie wiem dlaczego się tym chwalisz
lysy napisał(a):JJKILLER napisał(a):lysy napisał(a):Moze kolega tomekxxxy zabral by glos w dyskusji......byloby milo
lysymówił Ci ktoś ze wredny jesteś
![]()
![]()
Chciales napisac dokuczliwy..................nieprawdaz????![]()
![]()
mazurkas007 napisał(a):dokladnie, nalezy to tepic w kazdej postaci a ty sie tym chwalisz.
generalnie kupa
nightman napisał(a):Prawda i tak jest jedna - mniej ważne ile tym ktoś najechał, ważne w jaki sposób...
Ważne jest też gdzie, 1 km przejechany w mieście powoduje takie zużycie auta jak 5 km na drodze poza miastem i 10 km jazdy autostradowej. Pewnie dlatego 10 letnie auta z Niemiec po przebiegu 400 tyś (z czego 2/3 to autostrada) wyglądają jak nasze 5 letnie z przebiegiem 150 tyś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość