ze sztywnym kołem dwu masowym (zaspawanym ,zanitowanym)
pasuje idealnie
nr katalogowy JC AUTO-F39009JC
| Witamy ! |
|---|
|
|

Pawel napisał(a):
Tarcza z silnika Isuzu 3.1, mimo takich samych wymiarów, NIEpasuje do "miejsca" po tarczy w silniku 2.8... 3.1 nie miało dwumasy, a 2.8 ma i część tarczy, w której znajdują się "sprężynki" trochę przeszkadza... Nie wiem jak przerabia się koła dwumasowe i cz się je jakoś przetacza/szlifuje i inne aby te "standardowe" tarcze pasowały. U mnie dziś omy "myk" się nie udał...
Pawel napisał(a):część tarczy, w której znajdują się "sprężynki" trochę przeszkadza...

Jason85 napisał(a):Hej! koleżanki i koledzy od czego może pasować tarcza sprzęgła z tłumikiem drgań do frontery 2.3 dtr ?

Ale po co?MSTofik napisał(a):Czym zastapić przednie lampy w frotce A 2,4
Fabryczne pasują najlepiej i są dostępne.
MSTofik napisał(a):Czym zastapić przednie lampy w frotce A 2,4
Moja wczoraj poleciała przez kangr

JJKILLER napisał(a):MSTofik napisał(a):Czym zastapić przednie lampy w frotce A 2,4
Moja wczoraj poleciała przez kangr
Można zastąpić lampą od Frotki A - 2.0, 2.2, 2.3, 2.5, 2.8
![]()
jrzeuski napisał(a):Ale po co?MSTofik napisał(a):Czym zastapić przednie lampy w frotce A 2,4Fabryczne pasują najlepiej i są dostępne.

Bo są dłuższe niż oryginały a o wiele tańsze niż tuningowe dedykowane do liftu. Nie widzę tu żadnej analogii do reflektorów.MSTofik napisał(a):dlaczego niektóre osoby wyminiają amortyzatory na lublinowskie lub z żuka, jak do frotki są ogólnodostepne normalnej długości lub motania

jrzeuski napisał(a):Bo są dłuższe niż oryginały a o wiele tańsze niż tuningowe dedykowane do liftu. Nie widzę tu żadnej analogii do reflektorów.MSTofik napisał(a):dlaczego niektóre osoby wyminiają amortyzatory na lublinowskie lub z żuka, jak do frotki są ogólnodostepne normalnej długości lub motania

Może znajdziesz jakieś chińskie podróby pasujące do grilla, soczewki albo nawet ksenony. I może tańsze, tylko bez... homologacji 

Lady_Killer napisał(a):MSTofik napisał(a):po topieniu stawiam
Wszystkim![]()
![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość