Witamy ! |
---|
|
lysy napisał(a):Ja tylko ostrzegam tych, co by chcieliby zamieszakać w moim pokoju, aby dla swojej wygody poszukali innegoChrapie, mlaskam, krzycze przez sen, czesto wstaje w nocy, musze miec otwarte okno, temperature 12 stopni.....wiec same minusy
Semir napisał(a):lysy napisał(a):Ja tylko ostrzegam tych, co by chcieliby zamieszakać w moim pokoju, aby dla swojej wygody poszukali innegoChrapie, mlaskam, krzycze przez sen, czesto wstaje w nocy, musze miec otwarte okno, temperature 12 stopni.....wiec same minusy
Kurde lepiej uważaj jak ci się trafi taki wieloosobowy pokój to mogą cię związać i za okno wystawić nie mówiąc o laniu po
ali napisał(a):Semir napisał(a):lysy napisał(a):Ja tylko ostrzegam tych, co by chcieliby zamieszakać w moim pokoju, aby dla swojej wygody poszukali innegoChrapie, mlaskam, krzycze przez sen, czesto wstaje w nocy, musze miec otwarte okno, temperature 12 stopni.....wiec same minusy
Kurde lepiej uważaj jak ci się trafi taki wieloosobowy pokój to mogą cię związać i za okno wystawić nie mówiąc o laniu po
Nie proponuj mu tego bo może to lubieć
mody1 napisał(a):i pokój 3os dla mnie
atheo napisał(a):Chciałem zaproponować, że ja mogę zabrać drzewo.. nie wiem ile tam go potrzeba nam ale mogę wypchać samochód po dach a nawet wyżej!?
RudeBoy napisał(a):5. lysy + kolega
mody1 napisał(a):RudeBoy napisał(a):5. lysy + kolega
Hmm, dobrze że jestem tolerancyjny
FROTERKA napisał(a):Kolejne "pamiątki" za 9 miesięcy?
argail75 napisał(a):FROTERKA napisał(a):Kolejne "pamiątki" za 9 miesięcy?
I wróciło wspomnienie![]()
A już prawie zaponiałem....
Gosia .... nie wkręcaj ludzi
argail75 napisał(a):FROTERKA napisał(a):Kolejne "pamiątki" za 9 miesięcy?
I wróciło wspomnienie![]()
A już prawie zaponiałem....
Gosia .... nie wkręcaj ludzi
RudeBoy napisał(a):Ty nie
-- Dodano 15 wrz 2013 22:28:40 --
Taka informacja dla wszystkich. Nawet dla tych zupełnie nie zainteresowanych imprezą.
Jak ciężko zrobić cokolwiek legalnie w tym kraju.
Są tu na forum tacy co twierdzili, że restrykcyjne przestrzeganie ustawy o lasach przez nadleśnictwa to nie nasz problem i nie ma się czym przejmować... że można mieć wyjebane.
Trzy tygodnie ustalań. Wymiana wielu maili, kilkanaście rozmów telefonicznych. Już się wydawało, że wszystko jest na dobrej drodze. Telefoniczne zapewnianie, że będzie zgoda.
No i wielki UJ.
Zaznaczam, że starałem się uzyskać zgodę na przejazd najzwyklejszymi drogami leśnymi.
Żeby było ciekawiej to sąsiedni do Gorlickiego Nadleśnictwa Magurski Park Narodowy zgodę dał.
W związku z tak postawioną sprawą przez Nadleśnictwo Gorlice trasa sobotnia nie będzie tak zajebista jak miała być...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość