Witamy ! |
---|
|
lysy napisał(a):Komornik
Bardzo dobra nalewka chetnie skosztuje jeszcze raz
RudeBoy napisał(a):Szkoda że Brumu, Zula i Pawlik opuścili nas w połowie trasy bo potem było jeszcze ciekawiej... był "jakiś teren" Brum
RudeBoy napisał(a):lysy napisał(a):Komornik
Bardzo dobra nalewka chetnie skosztuje jeszcze raz
mnie nie poczęstował
RudeBoy napisał(a): Szkoda że Brumu, Zula i Pawlik opuścili nas w połowie trasy bo potem było jeszcze ciekawiej... był "jakiś teren" Brum![]()
Zula napisał(a):RudeBoy napisał(a): Szkoda że Brumu, Zula i Pawlik opuścili nas w połowie trasy bo potem było jeszcze ciekawiej... był "jakiś teren" Brum![]()
No niestety, Nam też było szkoda. W pewnym momencie się zastawiałam, czy nam odpadnie koło, czy może jednak nie, bo telepało się 'ładnie'Trasa bardzo fajna
Miło było Was spotkać choćby i na tak krótko.
ijido napisał(a):.... dokładam do tego trochę fotek ...
A gdzie celownik?JJKILLER napisał(a):Aż mnie palce zapiekły żeby jedno z nich przerobić, tak się ładnie ustawiliście - jak figurki
jrzeuski napisał(a):A gdzie celownik?JJKILLER napisał(a):Aż mnie palce zapiekły żeby jedno z nich przerobić, tak się ładnie ustawiliście - jak figurki
JJKILLER napisał(a):jrzeuski napisał(a):A gdzie celownik?JJKILLER napisał(a):Aż mnie palce zapiekły żeby jedno z nich przerobić, tak się ładnie ustawiliście - jak figurki
Podpuszczasz mnie do offtopu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość