RudeBoy A tak na marginesie, skoro sprzedales plyte ktora mi obiecales jakis czas temu, to rozumiem ze teraz zrobisz mi nowa.....

Witamy ! |
---|
|
lysy napisał(a):Grzechu sprzedal plyte do wyciagarki wiec pewnie juz nie zrobi
RudeBoy A tak na marginesie, skoro sprzedales plyte ktora mi obiecales jakis czas temu, to rozumiem ze teraz zrobisz mi nowa.....
Na pewno Cię wkręca i to chodziło o płytę CD z discopoloRudeBoy napisał(a):Nie przypominam sobie abym Ci ją obiecał... musiało być to w jakimś pijackim widzie... a jak wiesz to się nie liczy...lysy napisał(a):RudeBoy A tak na marginesie, skoro sprzedales plyte ktora mi obiecales jakis czas temu, to rozumiem ze teraz zrobisz mi nowa.....
lysy napisał(a):WAŻNE:
Minister rolnictwa Stanisław Kalemba złożył dymisję. Nie miał narzędzi do walki z pomorem świń
RudeBoy napisał(a):lysy napisał(a):WAŻNE:
Minister rolnictwa Stanisław Kalemba złożył dymisję. Nie miał narzędzi do walki z pomorem świń
nie ma śmiechu...
...uwielbiam schabowe
RudeBoy napisał(a):co się pytasz, przecież wiesz
lysy napisał(a):Grzechu sprzedal plyte do wyciagarki wiec pewnie juz nie zrobi
mody1 napisał(a):Ja pamiętam, ze łysy to nawet zaliczkę dał
RudeBoy napisał(a):mody1 napisał(a):Ja pamiętam, ze łysy to nawet zaliczkę dał
Coś mi się przypomina... umówiliśmy się na spłatę w 9 równych ratach.
Wpłacił tylko pierwszą.
Towar miałem mu wydać po wpłaceniu 8. Gdyby nie to już by miał nakaz egzekucji komorniczej.
Zajął by mu trampolinę z ogródka...
lysy napisał(a): No i co.....
lysy napisał(a):Widze ze nie pamietasz. Po krotce Ci przypomne.... siedziales przy stole ....
mody1 napisał(a):Świadkowie byli
przemia napisał(a):Ja byłem trzeźwy. Wszystko pamiętam! (Grzesiek dogadamy się co pamiętam)
RudeBoy napisał(a):przemia napisał(a):Ja byłem trzeźwy. Wszystko pamiętam! (Grzesiek dogadamy się co pamiętam)
Cieszy mnie wsparcie z Twojej strony ale przypominam sobie, że o mało nie wyrwałeś futryny na dobranoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość