Witamy ! |
---|
|
Jarek sp3swj napisał(a):Niedaleko Jeleniej jest Zamek Chojnik http://www.chojnik.pl/
Na górze jest 30 miejsc noclegowych. Ciekawe czy jakbyście ugadali się z Włodarzami zamku i mieli rezerwacje na nocleg pozwolili by wam zaparkować na podjeździe zamku
Mniej więcej w czasie jak wy będziecie w trasie na zamku co roku jest organizowany turniej rycerski - przeważnie jest to tydzień przed końcem wakacji w weekend.
Bardzo fajne widowisko - na dwa dni zjeżdżają bractwa rycerskie - także z zagranicy. Byłem tam w 99r na turnieju, a teraz to był by już XI turniej.
mpl napisał(a):Góra Chojnik na której szczycie jest zamek Chojnik jest enklawą Karkonoskiego Parku narodowego, bez konkretnej potrzeby, wykupienia pozwolenia (które nie jest tanie) nie ma szans na wjazd.
Jarek sp3swj napisał(a):mpl napisał(a):Góra Chojnik na której szczycie jest zamek Chojnik jest enklawą Karkonoskiego Parku narodowego, bez konkretnej potrzeby, wykupienia pozwolenia (które nie jest tanie) nie ma szans na wjazd.i wszytko na temat
ale napewno nocleg na zamku fajna sprawa - a auta można zostawić na dole u "gospodarzy"
Jeżeli byście jechali z Karpacza w okolice Zamku to taka trasa powinna byc przejezdna http://goo.gl/maps/lpYz
Na trasie do Przesieki jest fajny zjazd i nie powino tam być nigdzie zakazu wjazdu - MPL powinien mieć na ten temat bardziej aktualna wiedzę
Co prawda ja dwa razy wjeżdżałem na Śnieżne Kotły LR Defenderemi raz ratrakiem
![]()
... ale niestety tylko jako pasażer
przemia napisał(a):PEWNIE!!!
przemia napisał(a):Widać już podsumowanie, widać gdzie jedziemy, widać kiedy. Pytanie teraz. Kto jedzie? I w którym etapie?
1.przemia+jaga83 - całość
2.tomi79+monic+młodzieży - całość
3.Szponn+ktoś - całość
4.mpl+ktoś - od Siedlęcina - Jeleniej Góry
5.kolasz+...&Devil+bobasek - na ile?
6....?
(jak kogoś źle zrozumiałem to proszę o korektę)
Kto jeszcze?
mpl napisał(a):...
O noclegu w okolicach Gorzupii - Żagania - będę wiedział po 14.07 - ciotka wraca z urlopu.
przemia napisał(a):...2. Czy szukamy czegoś pomiędzy czy ciągniemy do Siedlęcina żeby nadrobić trasę i zostać 2 dni np nad morzem?...
przemia napisał(a):przemia napisał(a):...2. Czy szukamy czegoś pomiędzy czy ciągniemy do Siedlęcina żeby nadrobić trasę i zostać 2 dni np nad morzem?...
Padła propozycja żeby jechać od razu do lokalizacji 3, a nad morzem zrobić nockę więcej. Grzesiek, Marcin - co Wy na to?
A tak poważnie, nikt z nami nawet na chwilę nie jedzie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość