Witamy ! |
---|
|
Semir napisał(a):Tak masz rację można dowód ale paszport wydaje mi się o wiele praktyczniejszy też na inne kraje w razie W.
RudeBoy napisał(a):Semir napisał(a):Tak masz rację można dowód ale paszport wydaje mi się o wiele praktyczniejszy też na inne kraje w razie W.
Tylko, że DO jest za free a za paszport trza płacić i dziecko targać ze sobą do urzędu dwukrotnie. No i muszą być oboje rodzice.
Semir napisał(a):RudeBoy napisał(a):Semir napisał(a):Tak masz rację można dowód ale paszport wydaje mi się o wiele praktyczniejszy też na inne kraje w razie W.
Tylko, że DO jest za free a za paszport trza płacić i dziecko targać ze sobą do urzędu dwukrotnie. No i muszą być oboje rodzice.
No kurde na biednego nie trafiło. A jak mu się jednak zamaż Ukraina czy inna Białoruś wiadomo to.
przemia napisał(a):
XV. Dzień piętnasty Okolice Sanoka – Poznachowice Górne(ale jeszcze nie wiem czy nas przyjmą gospodarze)
XVI. Dzień szesnasty Poznachowice Górne(lub coś w okolicy jak nas nie przyjmą) – Krzeszowice
Chętnie przyjmę rady dotyczące noclegów w punktach docelowych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość