Witamy ! |
---|
|
blublu1 napisał(a): Pożywienie zdobywamy sami....
ali napisał(a):Dzisiaj rozmawiałem z Ukraińcem z Bukowiny, twierdzi że śniegu "ocień dużo" i bardzo chętnie widzą gości.
-- Dodano 08 lut 2016 19:22:52 --blublu1 napisał(a): Pożywienie zdobywamy sami....
mam zabrać łuk ?
pisu22 napisał(a):A zielona karta jest potrzebna?
RudeBoy napisał(a):Odzukaj za wczasu bo szczotki drucianej i papieru na granicy nie dają.
ali napisał(a):mniej więcej na ramie pod prawymi przednimi drzwiami
blublu1 napisał(a):Chodzi o trase turystyczną czy borzawe ? Karpacki jest spoko, tak na ok 2 - 3 dni . Potem przełęcz legionów i robi sie jakies 5 dni .
blublu1 napisał(a):Do listy ewentualnych chętnych dziś dołączył niejaki Piotrek KOKOKO...
RudeBoy napisał(a):Jeżeli mowa o tych trackach co mi podesłałeś.
To o wiele ciekawszym jawi się ten nie z Kordonu a ten drugi. Z tym, że raczej nie jest on objechany przez nikogo na kołach bo przejzd przez Pikuj jest niemożliwy
blublu1 napisał(a):RudeBoy napisał(a):Jeżeli mowa o tych trackach co mi podesłałeś.
To o wiele ciekawszym jawi się ten nie z Kordonu a ten drugi. Z tym, że raczej nie jest on objechany przez nikogo na kołach bo przejzd przez Pikuj jest niemożliwy
Przez Pikuja jest droga , nawet widać ją ... W tamtym roku jechał tam Damian ten z wawy disco
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość