Witamy ! |
---|
|
blublu1 napisał(a):Grześku , ciężko w czerwcu. Kobity pracujące w oświacie mają zajęty czas do końca czerwca, dzieciory kończą szkołę pod koniec czerwca. Ja osobiście mogę , ale większość nie da rady .... wiec trzeba się dostosować ...
M&J napisał(a):Grzesiek zróbmy konkurencyjną imprezę na 15 czerwca Boże Ciało
adrianee36 napisał(a):w boże Ciało jest zlot
przemia napisał(a):Adrian nie siej dezorientacji.
J&M napisał(a):Tez jestem za tym, żeby jechać w okolicach Bożego Ciała (konkurencyjnie)
gdyby nam się jeszcze po jakimś dniu wolnym przed lub po udało wyszarpać to już by było super. Jak nie to i tak ogarniemy
Tyle, że bez jakiegoś wielkiego upalania, żeby jeszcze te auta na Bałkany ogarnąć
pisu22 napisał(a):J&M napisał(a):Tez jestem za tym, żeby jechać w okolicach Bożego Ciała (konkurencyjnie)
gdyby nam się jeszcze po jakimś dniu wolnym przed lub po udało wyszarpać to już by było super. Jak nie to i tak ogarniemy
Tyle, że bez jakiegoś wielkiego upalania, żeby jeszcze te auta na Bałkany ogarnąć
Pomysł nie głupi. Tylko jak na UA nie upalać? Albo asfalt albo off ale zawsze to wyjdzie z upalaniem. No chyba ze montka zakupicie to wtedy taśtasiem wszedzie można
blublu1 napisał(a):Panie i Panowie ....nudzicie jak małe dzieciZdecydujcie się w końcu na jakiś termin - ja się dostosuje...niech stracę
Proszę o wypowiadanie się na temat terminu ...a jak nie, to sam jadę i mam was gdzieś...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość