No to moje szanse na wyjazd sie zwiekszaja

Witamy ! |
---|
|
przemia napisał(a):Ponawiam pytanie: kto w w/w terminie tj 1-9 lipca 2017 chce jechać zwiedzać zamki na Ukrainie? Taki był pierwotny zamysł imprezy. Przegrzebałem się przez 11 stron trollowania i wychodzi że najwięcej piszą osoby które się nie wybierają.
Wyłowiłem:
- blublu - jak go ktoś zabierze na pasażera to nawet trasę ustali
- marcin
- pisu
- Przemek L.
- chciałem jeszcze ja...
Członków(bo nie wypada nazywać wprost)forum nie wybierających się na wyjazd proszę o trollowanie w temacie Waszego wyjazdu.
Kto chce jechać?
blublu1 napisał(a):Koleżanki i kuledzy ... wyjazd czerwcowy na UA to planujecie od środy czy do poniedziałku ?...urlop trzeba zaplanować
RudeBoy napisał(a):- Z Wołowca na przełęcz Toruńską z tymi dupnymi zjazdami/podjazdami
pisu22 napisał(a):blublu1 napisał(a):Koleżanki i kuledzy ... wyjazd czerwcowy na UA to planujecie od środy czy do poniedziałku ?...urlop trzeba zaplanować
Raz już planował...
RudeBoy napisał(a):ja bym obstawiał środa - niedziela
W planie:
- Pikuj
- Borżawa (wreszcie bez śniegu)
- Z Wołowca na przełęcz Toruńską z tymi dupnymi zjazdami/podjazdami
- Krasna jak czasu starczy
blublu1 napisał(a):
Chcesz przyatakować ten podjazd/zjazd, który powoduje kupę w majtach ...?![]()
![]()
RudeBoy napisał(a):blublu1 napisał(a):
Chcesz przyatakować ten podjazd/zjazd, który powoduje kupę w majtach ...?![]()
![]()
No proste.
Spękaliśmy ostatnio, pogoda była do bani. Teraz się uda.
Najwyżej nasramy w zbroje
blublu1 napisał(a):Nie , to ten gdzie Grzesiek próbował ale nie dał rady ...choć do końca nie jestem przekonany czy to ten podjazd słynny z Karpackiego Kordonu ...
blublu1 napisał(a):Nie , to ten gdzie Grzesiek próbował ale nie dał rady ...choć do końca nie jestem przekonany czy to ten podjazd słynny z Karpackiego Kordonu ...
pisu22 napisał(a):czyli mowa o tym samym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość