Witamy ! |
---|
|
adrianee36 napisał(a):Czyli wpisuje Cie ze mam Ci ogarniać nocleg, w związku z czym bedziesz zobowiązany do wpłacenia zaliczki ...
Odoll napisał(a):adrianee36 napisał(a):Czyli wpisuje Cie ze mam Ci ogarniać nocleg, w związku z czym bedziesz zobowiązany do wpłacenia zaliczki ...
-- Dodano Wt 20 cze 2017 22:59:47 --
Tylko ja bym chciał jeśli to możliwe wiedzieć dokładnie kiedy ruszamy ?
Osobiście wolał bym w sobotę rano bo sobie w piątek rano wyjadę na wieczór jakiś motel wezne i się prześpie i rano w drogę . Jak ruszymy w piątek wieczorem to będe jechał 24h za kółkiem.
blublu1 napisał(a):Kurcze , gdybym miał choć trochę bardziej endurowaty motorynek to bym już się wpisał na listę ....
blublu1 napisał(a):Kurcze , gdybym miał choć trochę bardziej endurowaty motorynek to bym już się wpisał na listę ....
adrianee36 napisał(a):blublu1 napisał(a):Kurcze , gdybym miał choć trochę bardziej endurowaty motorynek to bym już się wpisał na listę ....
Paweł jeszcze miesiąc czasu, motor znajdziemy, servis przedwyjazdowy ogarne , ewentualnie tu mają dostepne od reki gotowe do wyjazdu https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-gs-f8 ... xtor=SEC-8
Bagaże twoje wrzuci sie do jakiejs osobowki .
tylko ty zdałeś prawko... ?
blublu1 napisał(a):
GS 1150 powoli ogarniam zakupowo![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość