Witamy ! |
---|
|
przemia napisał(a):Ale się offtopik zrobił
przemia napisał(a):Ale się offtopik zrobił
przemia napisał(a):Ja zupełnie poważnie zaczynam wykreślać kolejne pozycje z listy rzeczy które zamierzałem spakować... jak to możliwe żeby Grzesiek/Bartek/Adrian byli w stanie zapakować do Sporta wszystko co potrzebne a ja do Montka nie? Najpewniej przesadziłem z ilością pozycji na "checkliście"...
RudeBoy napisał(a):przemia napisał(a):Ja zupełnie poważnie zaczynam wykreślać kolejne pozycje z listy rzeczy które zamierzałem spakować... jak to możliwe żeby Grzesiek/Bartek/Adrian byli w stanie zapakować do Sporta wszystko co potrzebne a ja do Montka nie? Najpewniej przesadziłem z ilością pozycji na "checkliście"...
Powiem więcej... ja zabieram jeszcze żonę z całym tym "babskim majdanem"
ali napisał(a):Ty masz chyba z gumy tego sporta
RudeBoy napisał(a):ali napisał(a):Ty masz chyba z gumy tego sporta
nie ale mam zgrabną żonę
Mój jeden T-shirt zajmuje tyle miejsca co jej 3 bluzeczki
Choć w sumie ja bym nie brał 6 par butów
Semir napisał(a):
Czyli sugerujesz że przemia ma za duże i za dużo ubrań i dla tego ma tyle problemów nie wspominając o prowiancie.
Semir napisał(a):RudeBoy napisał(a):ali napisał(a):Ty masz chyba z gumy tego sporta
nie ale mam zgrabną żonę
Mój jeden T-shirt zajmuje tyle miejsca co jej 3 bluzeczki
Choć w sumie ja bym nie brał 6 par butów
Czyli sugerujesz że przemia ma za duże i za dużo ubrań i dla tego ma tyle problemów nie wspominając o prowiancie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość