Witamy ! |
---|
|
przemia napisał(a):
przemia napisał(a):To coś stoi już kupe czasu na stacji paliw przy lotnisku Balice. Raczej nie jeździ...
przemia napisał(a):To coś stoi już kupe czasu na stacji paliw przy lotnisku Balice. Raczej nie jeździ...
Semir napisał(a):Tak tak, jak kupisz daj znać pojedziemy na łączkę zobaczymy czy utknie.
przemia napisał(a):Nie sam przecież. Z kolegą jadę. A ja lubię porządek mieć. Dwie skrzynki z narzędziami i akcesoriami offroad na dachu. Zapasy żywności w środku w przedniej części. Zaplecze kuchenne w tylnej części... Nie wiem gdzie upchnąć ciuchy żeby były w miarę pod ręką.
Chyba zrezygnuje z zabrania wody mineralnej bo zajmuje dużo miejsca. Tam chyba też idzie kupić?
-- Dodano Śr 17 lip 2013 12:00:22 --
Taki wynalazek mnie kusi:
blublu1 napisał(a):przemia napisał(a):Nie sam przecież. Z kolegą jadę. A ja lubię porządek mieć. Dwie skrzynki z narzędziami i akcesoriami offroad na dachu. Zapasy żywności w środku w przedniej części. Zaplecze kuchenne w tylnej części... Nie wiem gdzie upchnąć ciuchy żeby były w miarę pod ręką.
Chyba zrezygnuje z zabrania wody mineralnej bo zajmuje dużo miejsca. Tam chyba też idzie kupić?
-- Dodano Śr 17 lip 2013 12:00:22 --
Taki wynalazek mnie kusi:
Przemo , znalazłem coś dla ciebie http://otomoto.pl/mercedes-benz-unimog- ... 02417.html - miejsca dużo i robi w terenie( nawet mineralka sie zmieści )
RudeBoy napisał(a):Semir napisał(a):Tak tak, jak kupisz daj znać pojedziemy na łączkę zobaczymy czy utknie.
Ten kraz by tej kałuży łączkowej nawet nie zauważył.
Parę lat temu miałem okazje takim przygotowanym krazem pośmigać Łasku. Wrażenia niesamowite.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość