przemia napisał(a):Ja zaczynam dochodzić do wniosku że Monterey jest za mały na wyprawy... Coraz bardziej dochozę do wniosku że spanie na dachu jest nieuniknione... a do tego wystarczyłaby Frontera...
taaa...
Ikarusa sobie kup.
Witamy ! |
---|
|
przemia napisał(a):Ja zaczynam dochodzić do wniosku że Monterey jest za mały na wyprawy... Coraz bardziej dochozę do wniosku że spanie na dachu jest nieuniknione... a do tego wystarczyłaby Frontera...
przemia napisał(a): namiot na dachu
RudeBoy napisał(a): i tak nie zdążył wyposażyć tej wyprawówki w te patenty co chciał...
przemia napisał(a): muszę wiele rozwiązań wypróbować żeby znaleźć takie które zaspokaja najwięcej moich oczekiwań.
FROTERKA napisał(a):Mam wrażenie, że jemu nie chodzi o to, żeby złapać króliczka ale by gonić go.Nie chodzi o to, żeby było zrobione tylko, żeby sobie podłubać.
Ciągle i na nowo.
przemia napisał(a):Mocowania bagażnika do dachu będą łatwiejsze do zrobienia i lżejsze przez to zdecydowanie... premiera w sobotę bo muszę jeszcze instalacje do oświetlenia poprowadzić.
RudeBoy napisał(a):przemia napisał(a):Mocowania bagażnika do dachu będą łatwiejsze do zrobienia i lżejsze przez to zdecydowanie... premiera w sobotę bo muszę jeszcze instalacje do oświetlenia poprowadzić.
sam jedziesz tym autobusem i Ci mało w nim miejsca![]()
niesamowite
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość