-- Dodano Wt 09 lip 2013 08:07:07 --
A tak w sumie to którędy chcecie jechać na te Rumunie?
Witamy ! |
---|
|
przemia napisał(a):Wiecie... ja mam wyjebane o której dojedziemy bo się będę mógł kimnąć w aucie jak hostel będzie zamknięty. Ale jechałem tam 2 lata temu i z zatrzymaniem się tylko po winiety i raz na 10 min na Węgrzech jechaliśmy osobówką z maksymalną dozwoloną prędkością głównie po autostradach ponad 10 godzin. Może 6 terenówkami faktycznie dojedziemy szybciej
bart322 napisał(a):Targeo i tak podpowiada mi optymalna droge przez Krk, wiec...
bart322 napisał(a):To moze przyjade dzien wczesniej i namiot rozbije?
Nie no, bedziemy o 5 u Ciebie, pewnie z Adrianem
przemia napisał(a):A co Wy z tą 7:19? Nie może być 7:23:35?
przemia napisał(a):A ja Wam powiem że w takim razie wyjadę sobie w nocy i kimnę się do 7:23:01 na miejscu. Gdzie się spotykamy?
mpl napisał(a):Jak dla mnie jest to jakiś argument. Lepszy, w porównaniu do tego, że ktoś tam jedzie ciężarówką 5h, a 600 km to nie tak dużo... no nie tak dużo, ale z Jeleniej do Was mam 400km i trochę z czego większość trasy po A4 i też jadę ponad 6h... drogą która znam... zatrzymując się raz na 15 minut na kawę i siku. Sam jadąc, a nie w 14 osób i 6 samochodów.
RudeBoy napisał(a):" i kawkę strzelimy...
FROTERKA napisał(a):RudeBoy napisał(a):" i kawkę strzelimy...
I już się zaczyna.potem za pół godziny siku po kawce i kolejny postój.
Semir napisał(a):Chyba po tym wyjeździe świat już nie będzie taki sam, a co nie którzy poproszą o pomoc terapeutę.
RudeBoy napisał(a):Winietki kupujemy po drodze.
drech napisał(a):RudeBoy napisał(a):Winietki kupujemy po drodze.
Jak chcecie zaoszczędzić trochę czasu na trasie, to winiety można kupić w PZMocie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość