Witamy ! |
---|
|
Zula napisał(a):No zamierzamy wcześniej próbę zrobić, żeby się nie okazało później, że będziemy się męczyć
Dla mnie na bank będzie ok, ale ja to maleństwo jestem
ali napisał(a):Zula napisał(a):No zamierzamy wcześniej próbę zrobić, żeby się nie okazało później, że będziemy się męczyć
Dla mnie na bank będzie ok, ale ja to maleństwo jestem
Robiłem u siebie zabudowe do spania to mogę Wam powiedzić bo mam zmierzone co i jakJak złożycie normalnie tylny fotel to pozostaje do "stojącego" siedziska tylko 160 cm. Ale można zrobic taka zabudowe jak ja to bedziecie mieli ponad 180 i miejsce na bagaż.
ali napisał(a):Jak wsio dopieszczę będa foty, dzisiaj zamówiłem u Mamy zasłonki na szyby boczne
RudeBoy napisał(a):ali napisał(a):Jak wsio dopieszczę będa foty, dzisiaj zamówiłem u Mamy zasłonki na szyby boczne
żyrandol i kominek już masz?
mpl napisał(a):Też kupiłem autobus już - : )
RudeBoy napisał(a):mpl napisał(a):Też kupiłem autobus już - : )
montka żeś se kupił?
mpl napisał(a):RudeBoy napisał(a):mpl napisał(a):Też kupiłem autobus już - : )
montka żeś se kupił?
pajero - będę jeździł, sprawdzał co i jak.
RudeBoy napisał(a):
którą pojare?
mpl napisał(a):RudeBoy napisał(a):
którą pojare?
II 1999 2,8 super select, 7 os. na 32" : ) seria
Krążyła, plotka, że samochody zmieniam częściej niż skarpetki... to okropna potwarz... skarpet nie zmieniam
ali napisał(a):mpl napisał(a):RudeBoy napisał(a):
którą pojare?
II 1999 2,8 super select, 7 os. na 32" : ) seria
Krążyła, plotka, że samochody zmieniam częściej niż skarpetki... to okropna potwarz... skarpet nie zmieniam
Miałem na podobną ochote, ale żona stwierdziła że jest "paskudna"i pozostawiła do wyboru Kia soprtage I lub Frotkę
Ale frotki jakoś nie żałuję
adrianee36 napisał(a):pierscienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość