Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):Dobrze się uzupełniamy...
adrianee36 napisał(a):predkosci maksymalnej na 90-100km/h czy da rade ?
przemia napisał(a): Na autostradzie jedziemy min 160...
brum napisał(a):Ja się nie boję
adrianee36 napisał(a):mnie tam o spalanie nie chodzi , ja nie mam baku na 65L jak w tych B 2.2DTi. tylko poprostu to nie pojedzie wiecej niz 100km/h ,raz tylko wyciagłem z niej 140km/h ale to była trasa Płock-Czestochowapo czym myslałem ze na odcinku Czestochowa -Chełmek nie wyhamuje. Wiec ciesze sie z moja prosba została rozpatrzona pomyslnie
ewentualnie mowcie to zaopatrze sie w http://allegro.pl/nitro-nx-oryginalny-p ... 15125.html
FROTERKA napisał(a):Grzesiu, w przeciwieństwie do Ciebie nie znam jeszcze tak szczegółowo planowanej przez Przemka trasy. Dopiero będziemy pić. tfu! Chciałam napisać: ustalać.
RudeBoy napisał(a):FROTERKA napisał(a):Grzesiu, w przeciwieństwie do Ciebie nie znam jeszcze tak szczegółowo planowanej przez Przemka trasy. Dopiero będziemy pić. tfu! Chciałam napisać: ustalać.
hmm... wychodzi na to, że za wszystkie fackupy związane z trasa oberwie Przemek...
przemia napisał(a):RudeBoy napisał(a):FROTERKA napisał(a):Grzesiu, w przeciwieństwie do Ciebie nie znam jeszcze tak szczegółowo planowanej przez Przemka trasy. Dopiero będziemy pić. tfu! Chciałam napisać: ustalać.
hmm... wychodzi na to, że za wszystkie fackupy związane z trasa oberwie Przemek...
O nie nieWłaśnie sobie przypomniałem że w sumie to Ty całą trasę zaplanowałeś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość