W longu masz inna klape bo szyba nie jest razem z klapą jak w sporcie. Kolejna sprawa to w sporvie otwiera się na drugą stronę przynajmniej w A tak jest nie jestem pewny czy w B też wtedy zawiasy są po przeciwnych stronach.
Jeśli chodzi ci o wymianę samych zawiasów to wydaje mi się ze powinny pasować.
Ja tam się nie znam, ale jak ją wygniesz, żeby pasowała do innego kąta słupków, to może będzie pasować
No mud, no fun Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch Vectra B kombi 2.5V6 170KM Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition naprawy i motanie Frotek SMS/PW/email/czat.
I would rather push my Land Rover than drive a jeep jest Land Rover Discovery II Td5 - miłość przyjdzie z czasem była Frontera B Sport 2.2dti - lift 3" + BL 1" BFG MT KM2 32", stal, winch, osłony i inne fanty
Nie psuj chłopakowi marzeń, niech się wykaże kreatywnością, nie takie zmoty ludzie budowali
No mud, no fun Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch Vectra B kombi 2.5V6 170KM Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition naprawy i motanie Frotek SMS/PW/email/czat.