U mnie kiedy zdejmę dach po czym złożę tylne siedzenie to przy pomocy własnych sił i obuwia jestem w stanie zmieścić go " na pace".
Może moja frota jest już stara i się rozłazi dlatego się mieści

Witamy ! |
---|
|
matek88 napisał(a):koledzy mam pytanko, czy demontaż hardtop'u jest skomplikowany? i gdzie sa jakieś śruby co go trzymają na karoserii?? bo mam w planach na lato ściągnąć go gdyz nie robie długich tras i może mi sie udać uniknąć chmurki...
matek88 napisał(a):wielkie dzięki za odpowiedź:) myślałem że będzie gorzej ale nie jest tak źle jak mówili...
galaxy napisał(a):matek88 napisał(a):wielkie dzięki za odpowiedź:) myślałem że będzie gorzej ale nie jest tak źle jak mówili...
nie jest nieźle jak się czyta
krynek napisał(a):Ale to chyba jest isuzu amigo, a jeśli sie nie mylę to w kraju za wielką woda wymyślą wszystko i jest tego sporo, choć nalepka "D" sugeruje niemcownię. Mi osobiście się podoba, dobry patent dla myśliwego wędkarza który nie używa tylnej kanapy.
pozdr
ketchup202 napisał(a):Witam, niedawno kupiłem Opla Fronterę 2.0 sport z soft topem ale chciałbym zakupić twardy dach noi tu zaczyna się problem otóż sprawdziłem aukcje allegro i co prawda są tam oferty sprzedaży do mojego modelu ale bardzo drogo więc chciałbym się was zapytać czy dach z opla frontery B nada się do mojego samochodu. Z góry dzięki za odpowiedź.
Jestem nowy więc prawdopodobnie pomyliłem działy jeśli tak rzeczywiście się stało bardzo proszę o przeniesienie.
grzes0616@o2.pl napisał(a):Dodam że na tylnej kanapie często będzie ktoś podróżował i chodzi mi o jego bezpieczeństwo .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość