UkaszM napisał(a):witam ...
... i tu moje pytanie do was: gdzie można by dostać te gumy stabilizatora? (wiadomo w serwisie opla - ale to koszt 75zl za sztuke!;]
pisałem niedawno u gumach stabilizatora - szukaj pod hasłem "lanos" "lanosa"

Witamy ! |
---|
|
UkaszM napisał(a):witam ...
... i tu moje pytanie do was: gdzie można by dostać te gumy stabilizatora? (wiadomo w serwisie opla - ale to koszt 75zl za sztuke!;]
Jarek sp3swj napisał(a):te czerwone zregenerowałem- nie chciało mi się szukać nowych
kasalka napisał(a):Jarek sp3swj napisał(a):te czerwone zregenerowałem- nie chciało mi się szukać nowych
Kontaktowałem się z TEDGUM-em, będą mieć te gumy w połowie czerwca cena zniewalająca 2(dwa) zl/sztuka
sawcio napisał(a):Potwierdzam u mnie też stukał ten zderzak.
sawcio napisał(a):Boje się o to, że wkręt w połączeniu z plastikem po jakimś czasie się wyrobi i znowu zacznie stukać ale pewnie z braku czasu (i lenistwa) zostanę przy tym rozwiazaniu
darus napisał(a):Proszę o Wasze sugestie z tym stukiem w bagażniku ??
Jarek sp3swj napisał(a): wykluczyłeś wszystkie z powyższych "problemów"[/b]
szaliks napisał(a):no ja potwierdzam patent kolegi Jarek sp3swj, stukalo, pukalo, wyciagalem wszystko, nasluchiwalem i nic !! A tu taki banal, po wkrecie nastala bloga cisza.... Pzdr
szaliks napisał(a):no ja potwierdzam patent kolegi Jarek sp3swj, stukalo, pukalo, wyciagalem wszystko, nasluchiwalem i nic !! A tu taki banal, po wkrecie nastala bloga cisza.... Pzdr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość