Witamy !

[A sport] Mocowanie tylnej kanapy

[A sport] Mocowanie tylnej kanapy

Postprzez Kobra2151 » 05 mar 2014 22:42:14

Witam
Od niedawna jestem posiadaczem frotki, powoli przywracam ja do stanu odpowiedniego.
Z jednym drobiazgiem na razie nie moge sobie poradzić z prostej przyczyny - brak fotki czy rysunku jak to powinno wyglądać.
Chodzi o mocowanie tylnej kanapy do podłogo - od strony bagażnika. Poprzedni właściciel potraktował to mocowani dość swobodnie, czyli go nie ma.
Mam tylko blachę z dziurami przy kanapie ( zapięć pasów tez nie ma) oraz wgłębienie w podłodze.

Obrazek

Udało mi się dostać zamek ( wygląda jak zamek do drzwi tylko z dźwigienką )
nie za bardzo wiem jak go zamontować no i jeszcze jakieś uszku w które ten zamek ma się wczepić .
Czy mógłbym prosić kolegów o jakieś fotki jak to ma wyglądać, łatwiej będzie mi to kupić jak podeślę sprzedawcy zdjęcie bo z opisu to różnie bywa.
Niestety Frotka u nowego usera , a ja teraz Discovery 2 - przygotowywany pod rodzinne wyprawy
Kobra2151
Zaglądacz
Zaglądacz

Obrazki: 7
Województwo: Wielkopolskie
Samochód: Frontera A 2.0i Sport 1991-1995

Re: [A sport] Mocowanie tylnej kanapy

Postprzez lgrz69 » 21 kwi 2014 15:43:30

Sądząc z ostatniego zdjęcia ktoś od spodu przyspawał blachę. Normalnie w tym miejscu jest taka miseczka z uchem i w to ucho zatrzaskuje się kanapa. Z tego, co widzę to nie masz również zamka w samej kanapie :(
Jak znajdę rysunki, to ci podeślę.

-- Dodano Pn 21 kwi 2014 16:03:19 --

Mam zdjęcia. Tak to wygląda fabrycznie:

1. Gniazdo w podłodze.
Obrazek

2. Zamek w kanapie.
Obrazek
Pozdrawiam, Łukasz
lgrz69
Starszy Zaglądacz
Starszy Zaglądacz

Województwo: Małopolskie