Panowie pękła mi linka od otwierania maski, czy ktoś wie gdzie taką dostane poza ASO lub ew. wymiar bo jedna link jest na all ale trzeba by porównać długość
Jest jakiś sposób na wyregulowanie linki otwierania maski? Muszę 2 lub 3 razy próbować otworzyć maskę, za pierwszym razem nie odskakuje do końca i jeszcze jeden ząb trzyma zaczep. Przy dźwigni i przy mechanizmie pod maską nie widać żadnej regulacji, a wydaje mi się, że albo linka jest za długa, albo któraś sprężyna osłabła.
Za odskakiwanie maski odpowiadają te okrągłe gumowe odboje na przodzie. Wykręć je trochę z maski i będzie
No mud, no fun Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch Vectra B kombi 2.5V6 170KM Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition naprawy i motanie Frotek SMS/PW/email/czat.
ja miałem przerwany pancerz aż w końcu linka się poprzecierała i przestała otwierać raz otwierała raz nie, i jak piszesz czasami nie do końca otwierała i klapę było trzeba podciągnąć do góry działać linkę zakupiłem u kolegi sebola i wszystko fungeruje jak trzeba dodatkowo przesmarowałem cały zamek