Witamy ! |
---|
|
leszekm32 napisał(a):Myślę, że jedyne wyjście to przecięcie węża i wstawienie dorobionej stalowej rury z wejściem na czujnik. Pozdrawiam.
uwak napisał(a):witam
a gdzie konkretnie kupiłeś docelową rurę ?(mam ten sam problem - poprzedni właściciel spiął wentylator na krótko a czujnik sobie wisi.....)
Nie, w skrzynce pod maską.dandek88 napisał(a):Reka daje rade obrocic. Bezpiecznik sprawdze od niego - w kabinie jest tak ?
Tego nie wiem, bo ja fabrycznie miałem wisko, ale szukaj przy lampach.Przekaznik wentyla gdzie sie znajduje ?
Coś koło 100 stopni. To chyba trzecia biała kreska.I przy jakiej wartosci ma sie on zalaczyc ? Moze za bardzo panikuje ?
Równo na połowie włącza mi się wentylator w Golfie. Widocznie VAG tak maW passacie nigdy mi sie nie udalo przekroczyc temp powyzej polowy ale wentyl czasem sie wlacza.
Ja butując w błocie kręcę zawsze jedną ręką a w koleinach puszczam kierownicę zupełnie. Dzięki temu jeszcze mam wszystkie palce i całe nadgarstki, bo jak koło wpada w dziurę czy koleinę, to może zrobić kuku a jak się jest Pudzianem i za mocno przytrzyma kierownicę to wygnie lub złamie drążki albo uszkodzi kolumnę.nei dalem rady zaobserwowac z uwagi na drzewa bloto i operowanie kierownica dwoma rekami )
Powrót do Układ chłodzenia i ogrzewania, klimatyzacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości