Witamy ! |
---|
|
mechanik1204 napisał(a):Frontera ma to do siebie ze nie bedzie cieplo w kabinie poniewaz ma za mała nagrzewnice a za duza kabine, niewiem co byscie robili to i tak nie bedzie cieplo w zimeJedynie mozna kupic webasto wodne za 200 zl to w tedy bedzie piekarnik w srodku polecam i Pozdrawiam
Frotka A to chyba rzeczywiście tak ma, ale w B ogrzewanie mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło. Może fabryka się skapnęła, że schrzanili, więc w B dali wydajniejszą nagrzewnicę?mechanik1204 napisał(a):Frontera ma to do siebie ze nie bedzie cieplo w kabinie poniewaz ma za mała nagrzewnice a za duza kabine, niewiem co byscie robili to i tak nie bedzie cieplo w zime![]()
Kristoffer napisał(a):mechanik1204 napisał(a):Frontera ma to do siebie ze nie bedzie cieplo w kabinie poniewaz ma za mała nagrzewnice a za duza kabine, niewiem co byscie robili to i tak nie bedzie cieplo w zimeJedynie mozna kupic webasto wodne za 200 zl to w tedy bedzie piekarnik w srodku polecam i Pozdrawiam
No to napisz jakie dokładnie to webasto z 200plnów i jeszcze mi je zamontuj a dorzuce 300pln za montaż i dobrą flaszkę przy montażu![]()
bumer napisał(a):frota a 2.2 98r z klima i co trzeba rozebrac?
wira napisał(a):Witam !
Ja do mojej froty 2.4 wlozylem nagrzewnice z mazdy 626 97-01 troche przerabialem ale za to grzeje jak wsciekla;) z mazdy jest ciut dluzsza ale grubusc i szerokosc pasuje
Powrót do Układ chłodzenia i ogrzewania, klimatyzacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości