Witamy ! |
---|
|
radkan3 napisał(a):sa uszczelniacze do chłodnic .kup dwa opakowania wsyp.jezeli dziura nie jest zbyt duza to ci uszczelni ibedziesz mial spokoj.
TATAR napisał(a):mialem to samo (moze) znikal plyn u mnie to nagrzewnica padla wiec proponuje sprawdzic dywaniki czy nie mokre jak tak to kapie z nagrzewnicy
nightman napisał(a):Moim skromnym zdaniem:
...
2) jeżeli ucieka w garnki - będzie problem z paleniem - czasami może coś bulkać w zbiorniczek ale niekoniecznie...
sylwian70 napisał(a):...być oznaka padniętej uszczelki pod głowicą przy odpalaniu na zimnym z wydechu lubi wtedy nieżle zadymić albo pokichać...
Shreck22 napisał(a):No i dzisiaj pozbyłem się problemu uciekającego płynu, mam nadzieje, że to to było.
Przeciekała pompa która pompowała płyn, ta elektryczna, postanowiłem pominąć ją w układzie i teraz nawet lepiej bo autko szybciej łapie temperaturę.
Czy nie orientujecie się może czy ta pompka powinna pracować cały czas, czy może jest jakiś zaworek który puszcza dopiero obieg przez nią po uzyskaniu odpowiedniej temperatury, pytam bo u mnie cały czas pracuje i przepompowuje płyn.
Powrót do Układ chłodzenia i ogrzewania, klimatyzacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość